Sari la conținut

Și-au spus adio după 8 ani de zile. Despărțire șoc în showbiz! O celebră cântăreață a făcut anunțul: Nu sufăr că nu am fost mireasă

Și-au spus adio după 8 ani de zile. Despărțire șoc în showbiz! O celebră cântăreață a făcut anunțul pe rețelel sociale.

După o relație de 8 ani de zile, relație ce părea perfectă, Sore a anunțat pe rețelele sociale că se desparte de partenerul său, Mircea Jeulean. Cei doi au o fetiță de cinci ani, Erin.

Și-au spus adio după 8 ani de zile. Despărțire șoc în showbiz!

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vorm forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a scris Sore Mihalache pe Instagram.

Cântăreața a cerut discreție din partea presei și a spus că nu vrea să facă prea multe declarații pe acest subiect.

„Nu sufăr pentru că nu am fost mireasă!”

Sore și-a ținut viața privată departe de camerele de luat vederi. În ciuda faptului că este o femeie foarte dorită, nu se cunosc foarte multe detalii din viața personală.

Cu toate acestea, Sore a explicat, la un moment dat, de ce nu s-a căsătorit cu partenerul său, deși a fost cerută de soție.

Artista a declarat că nu a fost genul de fată care să se viseze mireasă, atunci când avea doar câțiva anișori.

„Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem.

Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă”, a dezvăluit artista, potrivit Viva.

Sore, pe numele ei real Sorina Mihalache, are 32 de ani și a devenit cunoscută datorită apariției în serialul de televiziune Pariu cu viața și numeroaselor melodii pe care le-a lansat de-a lungul timpului. Din 2011, Sore a început să lucreze alături de Smiley și HaHaHa Production.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel