marți, mai 17, 2022

Cine este femeia de care Cătălin Botezatu este veșnic îndrăgostit? Cătălin Botezatu este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai valoroși designeri români, făcându-se remarcat și peste hotare cu creațiile sale.

Deși a trecut de prima tinerețe, Botezatu confirmă încă o dată că o eventuală căsătorie nu este pentru el, însă poartă stimă unei femei și o iubește în tăcere.

Te-ar mai interesa: Atenție! Retenția de apă poate fi semnul unei boli...

„N-o să fiu ipocrit, toate viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele.

Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a schimba peisajul din când în când”, a declarat Cătălin Botezatu.

Botezatu s-a îndrăgostit

Cătălin Botezatu avea să povestească, la un moment dat, de cine s-a îndrăgostit lulea. O femeie căreia îi poartă stimă și o iubește în tăcere.

Cine este femeia de care Cătălin Botezatu?

Te-ar mai interesa: Și tu te trezești cu mâinile așa dimineața? Ar put...

cătălin botezatu

„De aproape 30 de ani, Bianca Brad reprezintă un etalon de frumusețe. M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, când susțineam împreună examenul la Facultatea de Teatru.

Botezatu: Mi-a îndrumat pașii către lumea modei

Ea mi-a îndrumat pașii către lumea modei. Îmi zicea, la un moment dat, că aș avea mari șanse să devin manechin, mai ales că, în acea perioadă, mulți manechini români rămăseseră în străinătate, fusese un exod puternic.

Te-ar mai interesa: Motivul nebănuit care te face să iei în greutate. ...

Bianca Brad, femeia de care este îndrăgostit lulea

Am susținut un concurs, am luat cu brio acele examene și am urcat pe scenă, alături de Bianca Brad.

De acolo, a început nebunia, ei îi datorez ceea ce sunt”, a spus, nostalgic, Cătălin Botezatu, potrivit cancan.ro

Cunoscutul designer Cătălin Botezatu a evitat întotdeauna să vorbească despre fratele lui, care este mult mai mic decât el.

Despre acest „secret” doar câțiva dintre apropiații creatorului de modă știu.

Te-ar mai interesa: Remedii naturale pentru combaterea inflamației abd...

Este fratele vitreg al designerului

Alexandru, fratele vitreg al lui Cătălin Botezatu, are vârsta de 29 de ani, dar nu are absolut nicio legătură de sânge cu el.

Tânărul cu 27 de ani mai mic decât creatorul de modă este copilul soției tatălui său.

Iar Cătălin Botezatu spune despre Alexandru că nu are o relație cu acesta.

„Îl cunosc pe Alexandru de când era copil, este un băiat bun, dar nu avem tangențe. Ne-am văzut de câteva ori, dar atât, fără să avem o relație apropiată.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi despre virusul care declanșează...

Acest băiat este fiul soției tatălui meu”, a spus creatorul de modă.

În 2020 s-a lăudat că tatăl său trecut de vârsta de 70 de ani ”încă mai poate” și a precizat că speră să semene cu el”, a povestit Cătălin Botezatu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private