Sari la conținut

Se întâmplă azi! Efecte incredibile la Luna Nouă din 19 august: vindecare, trezire spirituală, compasiune, iertare

Luna Plina in Leu
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Luna Plina in Leu din 25 ianuarie 2024

Luna Noua in Leu poate fi un pas important catre imparatia (leu) divina din noi, poate fi o oportunitate pentru vindecare, pentru trezire spirituala, pentru a invata sa ne iubim pe noi dar si vietile noastre, pentru compasiune, iertare.

Ce ne rezerva Luna Noua din 19 august. Zodiile cele mai afectate, incredibil cum li se schimba viata

“Ma iubesc si ma accept asa cum sunt, aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa ii iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziiile” este cel mai bun medicament pentru inima noastra.

O Luna Noua in Leu  ne aminteste ca rolul nostru principal in povestea noastra nu poate fi interpretat decat de catre noi insine si ne arata calea, potrivit astrologului Adriana Tudosa.

Aceasta Luna Noua, din 19 august, ora 5:42 ora Romaniei, este un moment ideal pentru a exersa gandurile pozitive, pline de speranta, si pentru a fi foarte atenti la gandurile negative, neplacute, care ne bloca cresterea, adevarata maretie. Universul doreste cu adevarat sa ne ofere ceea ce ne dorim pentru a creste si a ne realiza tot potentialul! Dar modelele noastre de gandire negativa sunt cele care ne tin blocati.

Leul reprezinta si copilul nostru interior si este important sa acordam atentie acestei parti din noi, deoarece ne ghideaza bine. Copiii isi urmeaza in mod natural placerile, nevoile, iubirea. Acuma, putem onora copilul nostru interior recunoscand in mod natural cand o situatie sau o relatie ne face sa ne simtim fericiti, bucurosi si cand avem un sentiment de teama, de greutate. Aceasta luna noua in leu ne spune ca zambetul poate fi cel mai bun medicament pentru noi si pentru cei din jurul nostru. Suntem incurajati sa ne apreciem mai mult, sa exprimam ceea ce suntem cu adevarat, sa fim cu mintea deschisa si sa dam drumul indoielilor si criticilor permanente la adresa noastra.

Optimismul, curajul si entuziasmul sunt darurile magice ale acestei lunatii pentru ca noi, sa incepem sa ne exprimam asemeni soarelui, cu caldura si bunavointa fata de noi insine si fata de cei din jur.

Citeste cum vor fi afectate zodiile de aceasta Luna Noua…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel