Sari la conținut

Emil Boc a fost vaccinat anti-covid cu serul AstraZeneca. Declarația sa a devenit virală

Emil Boc a fost vaccinat anti-covid cu serul AstraZeneca. Declarația sa a devenit virală

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a fost imunizat luni, 15 februarie, cu prima doză de vaccin AstraZeneca. Mesajul său a devenit viral, iar oamenii s-au grăbit să-l felicite sau, dimpotrivă, să-l ironizeze pentru gestul său.

Emil Boc a fost vaccinat anti-covid cu serul AstraZeneca

„Azi m-am vaccinat cu vaccinul AstraZeneca. Totul Ok. Recomand tuturor să se vaccineze. Nimeni nu este în siguranță până când toți vom fi în siguranță! Maratonul continuă, în final toți vom fi învingători!
Mulțumiri speciale corpului medical clujean pentru profesionalism, implicare și sprijin în combaterea pandemiei COVID-19.
Până în data de 14 Februarie, în județul Cluj s-au vaccinat 62.980 persoane, dintre care 39.511 în prima etapa și 22.569 în etapa a doua”, a scris Emil Boc pe pagian sa de Facebook.

 Declarația lui Emil Boc a devenit virală

  • Mă tem că la vară nu voi putea vizita rudele din Ungaria, dacă nu prezint adeverința de vaccinare. Și restricțiile vor fi pentru călătorii în Europa și nu numai.
  • Sa fie cu folos! Felicitări! Pentru exemplul dat!
  • Felicitari d-le Boc oamenii informati nu cred in minciuni. Asteptam si noi sa ne inscriem nu am reusit pina acum .Vaccinul de azi 18-55 ani .Speram sa ne vindecam sa ne intalnim cu cei dragi ,la evenimente timpul trece ca nebunu azi e luni maine e duminica. SPERANTA MOARE ULTIMA.
  • Dece să îngrădim libertatea!!!!! Vaccinul ar trebui să existe și la farmacii!!! Dece vă sperie???? dacă vaccinul este așa eficient , cei care nu vreau să se vaccineze o să sufere nu cei vaccinați.
  • Domnule Emil Boc ! Ce spuneți de obligativitatea cetățenilor de a se vaccina ? Personal eu cred ca nu trebuie sa se dea această lege, deoarece încalcă drepturile morale ale fiecaruia dintre noi si cel mai corect ar fi să fie lăsată populația sa aleagă dacă face vaccinul sau nu !

    Iată doar câteva dintre cele mai acide comentarii:

  • văd că se vorbește aici de curajul de a te vaccina… mă rog… eu cred că îți trebuie curaj ca să NU te vaccinezi… vorba ‘ceea, problema e că uneori pragul dintre curaj și inconștiență, iresponsabilitate, e tare mic. e ca-n bancul ăla cu cel care a murit rugându-l pe Dumnezeu să-l salveze la inundații… pe lumea cealaltă, Dumnezeu i-a zis ceva de genul: ți-am trimis vecinii să te salveze, apoi pe cei cu barca, chiar și elicopter ți-am trimis ca să te salvez… pentru cei sceptici, o întrebare: tu îți pui centura de siguranță înainte, sau după ce mori? sau o altă vorbă:
    apucă-te să sapi fântâna înainte să-ți fie sete… dacă te apuci să sapi fântâna atunci când ți-e sete, e cam târziu… dacă te gândești să te vaccinezi doar când simptomele sunt pe tine, s-ar putea să fie cam târziu… sănătate! aveți grijă de voi!
  • Eu nu reușesc sa ma programez, nu sunt locuri din 16 ianuarie am cont pe platforma.
  • Bună ziua, felicitări d-le primar. Vă rog să mă scuzați că vă întreb chiar pe d-voastră, de ce nu reușim să ne progamăm, au rămas o mulțime de seniori neprogramati pentru etapa 1,inclusiv cei cu boli cronice.
  • Nu e trist să ocupi sălile de sport cu Centre pt vaccinare, iar 30 de copii sa facă sport într-o clasă cu mască? Numai întreb, nu că aș primi un răspuns logic, dar no…
  • Domnule Primar Boc!
    Am observat astazi ca metehnele comunismului n-au trecut. Personal ma asteptam la altceva din partea unui primar ca d-voastra!
    Inainte de ora 9 zona din jurul scolii unde v-ati vaccinat a devenit polul curateniei in U.E.! Toti transpirau, maturau si iarba ca vine “domn’ primar” sa se vaccineze. Eram cu sotia tot la vaccin si i-am intrebat de ce nu curata tot timpul, ca doar e scoala! Mai ales ca in curtea scolii erau mizerii depozitate care azi au disparut mai repede decat a durat vaccinul!
    Pe vremea raposatului se mai facea asa ceva! Chiar am fost dezamagit!
    In rest? Vaccinul trebuie facut la toti, nimeni nu are voie sa puna in pericol sanatatea altcuiva.
    Daca pt faza cu prefectul PNL a pierdut sigur doua voturi pt faza de azi si d-voastra ati pierdut doua voturi. O zi buna!

Când a început vaccinarea cu serul AstraZeneca în România

Începând de luni, 15 februarie, în România a început vaccinarea cu AstraZeneca. Pentru ziua de luni s-au programat deja peste 142.000 de persoane. În total, până duminică seara s-au programat 923.247 persoane.

Din cele peste 1,5 milioane de programări, 673.593 sunt pentru prima doză, iar 923.247 pentru doza a doua. Din cele 142.100 de programări pentru AstraZeneca, 69.671 sunt femei iar 72.429 sunt bărbați.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel