sâmbătă, februarie 27, 2021

Monica Pop, despre partea urâtă a pandemiei: „Pandemia asta a scos tot ce e mai rău și mai urât din oameni”.

Monica Pop este recunoscută pentru franchețea opiniilor sale. Oamenii o apreciază, în special, pentru fermitatea cu care își prezintă punctele de vedere. Reputatul medic oftalmolog a postat recent pe pagina sa de Facebook un mesaj mai degrabă criptic despre modul în care oamenii acționează în perioadele de criză.

Monica Pop consideră că masca de protecție a scos la iveală, mai mult ca niciodată, adevărata față a oamenilor pe care credeam că-i cunoaștem. Dr. Pop susține că sunt persoane care au profitat de starea de criză, pentru a urca pe scara socială.

Monica Pop, despre partea urâtă a pandemiei: „Pandemia asta a scos tot ce e mai rău și mai urât din oameni”.

„Cu mască… Fără mască…!

Pandemia asta a scos tot ce e mai rău și mai urât din oameni. Unii și-au arătat adevărata față! Dezamagiri, dezechilibru, schimbări de atitudini ale unor “cunoscuți” (așa se credea) la care, înainte, nu te-ai fi asteptat niciodată.

Urâciuni de caracter, ascunse înainte, uneori cu abilitate Neașteptat!

Tot felul de “nimeni” care s-au suit, aiurea, în scări pe care, în mod normal, n-ar fi ajuns niciodată!

Românii nu au fost așa! Se vede cum sunt oamenii cu adevărat la greu! De când e lumea!”, este mesajul medicului Monica Pop.

Mesajul Monicăi Pop a devenit viral, oamenii achiesând la spusele doctorului.

  • „Acum MULTI si-au arătat adevarata față, nu mai există umanitare, încredere, dialog, RESPECT, indiferent de categorie socială, “mie sa-mi fie bine”. Cred ca vor o societatea indobitocita și supusă, păcat că tineretul nu stie ce vrea De la viață, cum vor să trăiască ce este bine pt noi toți!”, a fost unul dintre comentarii.
  • „Da, este și marea mea dezamăgire! Câtă ură și de-o parte și de alta, nu mai poți avea puncte de vedere…dau cu pietre oameni care se încăpățînează să nege lucruri evidente mai bine decât să se informeze… Trist!”, a fost părerea altui admirator
  • „Așa este .. o trist lumea in mai multe tabere. S-au distrus multe relații vieții… prietenii.. povesti … Dar cu toate acestea mergem mai departe . Sperând la ceva mai bun ..”, a spus un alt admirator.

Ultimele stiri

Parteneri