Sari la conținut

Monica Pop, despre partea urâtă a pandemiei: „Pandemia asta a scos tot ce e mai rău și mai urât din oameni”

Monica Pop, despre partea urâtă a pandemiei: „Pandemia asta a scos tot ce e mai rău și mai urât din oameni”.

Monica Pop este recunoscută pentru franchețea opiniilor sale. Oamenii o apreciază, în special, pentru fermitatea cu care își prezintă punctele de vedere. Reputatul medic oftalmolog a postat recent pe pagina sa de Facebook un mesaj mai degrabă criptic despre modul în care oamenii acționează în perioadele de criză.

Monica Pop consideră că masca de protecție a scos la iveală, mai mult ca niciodată, adevărata față a oamenilor pe care credeam că-i cunoaștem. Dr. Pop susține că sunt persoane care au profitat de starea de criză, pentru a urca pe scara socială.

Monica Pop, despre partea urâtă a pandemiei: „Pandemia asta a scos tot ce e mai rău și mai urât din oameni”.

„Cu mască… Fără mască…!

Pandemia asta a scos tot ce e mai rău și mai urât din oameni. Unii și-au arătat adevărata față! Dezamagiri, dezechilibru, schimbări de atitudini ale unor „cunoscuți” (așa se credea) la care, înainte, nu te-ai fi asteptat niciodată.

Urâciuni de caracter, ascunse înainte, uneori cu abilitate Neașteptat!

Tot felul de „nimeni” care s-au suit, aiurea, în scări pe care, în mod normal, n-ar fi ajuns niciodată!

Românii nu au fost așa! Se vede cum sunt oamenii cu adevărat la greu! De când e lumea!”, este mesajul medicului Monica Pop.

Mesajul Monicăi Pop a devenit viral, oamenii achiesând la spusele doctorului.

  • „Acum MULTI si-au arătat adevarata față, nu mai există umanitare, încredere, dialog, RESPECT, indiferent de categorie socială, „mie sa-mi fie bine”. Cred ca vor o societatea indobitocita și supusă, păcat că tineretul nu stie ce vrea De la viață, cum vor să trăiască ce este bine pt noi toți!”, a fost unul dintre comentarii.
  • „Da, este și marea mea dezamăgire! Câtă ură și de-o parte și de alta, nu mai poți avea puncte de vedere…dau cu pietre oameni care se încăpățînează să nege lucruri evidente mai bine decât să se informeze… Trist!”, a fost părerea altui admirator
  • „Așa este .. o trist lumea in mai multe tabere. S-au distrus multe relații vieții… prietenii.. povesti … Dar cu toate acestea mergem mai departe . Sperând la ceva mai bun ..”, a spus un alt admirator.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.