sâmbătă, iulie 2, 2022

Un cunoscut milionar american este autorul unui gest excentric: plăteşte 10.000 de dolari pentru a fi… ucis, urmând ca după moartea sa, creierul să fie conservat, iar apoi informaţiile din materia sa cenuşie să fie încărcate într-o platformă on-line, astfel ajungând să traiască veşnic.

Sam Altman, cunoscutul milionar american, plăteşte 10.000 de dolari pentru a fi trecut pe o listă de aşteptare pentru a fi… ucis. După moarte, creierul urmează să fie conservat şi, mai apoi, informaţiile conţinute să fie încărcate într-un computer.

Te-ar mai interesa: Ce alimente și băuturi îți distrug dinții! Ferește...

Nectome, compania care promite „viaţă veşnică” a conştiinţei, asigură doritorii că această metodă este „100% pe vecie”.

Sam Altman crede cu tărie că mintea sa va putea fi digitalizată.  „Îmi asum acest lucru, voi fi încărcat în cloud”, a declarat bărbatul, scrie realitatea.net.

Potrivit mirror.co.uk, excentricul milionar nu este singurul care speră la viaţă veşnică. Încă 24 de persoane sunt pe lista de aşteptare a  Nectome.

Compania propune să-ţi ”îmbălsămeze” creierul cât eşti încă în viaţă, cu intenţia de a încărca informaţiile într-un computer, dacă şi când tehnologia o va permite.

Te-ar mai interesa: Testul care te poate ajuta să aflii dacă suferi de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private