Sari la conținut

A cedat în fața presiunii și s-a sinucis! Întreaga lume este în stare de șoc. Rusia a anunțat

A trecut o lună de când conflictul ruso-ucrainean a început. De atunci, din cauza atacurilor lansate de Putin, foarte multe persoane și-au pierdut viața. Acest lucru i-a făcut pe oameni să nu își dorească o soartă prea fericită pentru președintele Rusiei.

Sute de oameni, soldați și civili ucraineni, și-au pierdut viașa din cauza ideilor pe care le are Vladimir Putin despre Rusia și ceea ce poate deveni, dar și ceea ce o amenință.

Ucraina era văzută drept o astfel de amenințare, iar Putin s-a comportat în acord cu această idee. Astfel, i-a însărcinat pe comandanții săi să controleze luptele.

În urma cerințelor, un comandant, se pare, s-a sinucis. Acesta a preferat să își piardă viața decât să mai ia parte la acest masacru.

Un comandant din Rusia s-a sinucis

Presiunea pusă de Vladimir Putin se resimte în rândul comandanților. O tragedie fără precedent a avut loc în urmă cu doar câteva ore. Anunțul a fost făcut de Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Sursa citată raportează sinuciderea comandantului Regimentului 13 Tancuri din Divizia 4 Tancuri din Rusia. Potrivit informațiilor obținute de ucraineni, comandantul rus a fost extrem de tulburat de ceea ce erau obligați să le facă civililor ucraineni și a preferat să se sinucidă decât să mai participe la un astfel de masacru, notează Capital.

Doi soldați au ajuns să își omoare propriul comnadant

Răsturnările de situație nu se orpesc aici. Doi soldați, se pare, și-au ucis comandantul care se ocupa de luptele purtate în Ucraina.

Este vorba despre comandantul Brigăzii 37 de infanterie motorizată, un colonel care a fost ucis chiar de către militarii săi, din cauza amplorii pierderilor suferite de brigada sa. Colonelul Iuri Medvedev ar fi fost călcat de un vehicul blindat, condus chiar de militarii ruși.

De asemenea, alți 7 generali au fost uciși de la debutul conflictului ruso-ucrainean. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel