Sari la conținut

A dat 4000 de lire să-şi mărească sânii însă rezultatul i-a îngrozit şi pe medici

La doar 2 luni de la operaţie tânăra a observat că sânul drept era mai mare decât stângul. Medicii i-au spus că organismul ei a respins implantul, aşa că au refăcut operaţia.

Însă după alte două luni, țesutul din jurul implantului s-a îngroșat și l-a împins afară din corp, după ce a străpuns suturile. De data aceasta, medicii i-au spus femeii că nu îi pot reinsera implantul, pentru că organismul are nevoie de refacere.

Astfel, femeia a stat timp de 6 luni cu un sân mai mare și unul mic. „Nu mi-a venit să cred atunci când implantul a început să-mi iasă din sân. Doctorii mi-au spus că nu au mai văzut aşa ceva – nu le-a venit să creadă că nu am intrat în şoc septic. Mă simt foarte norocoasă – ar fi putut fi mult mai rău. Cel mai groaznic a fost ca am avut un singur sân timp de şapte luni. A fost oribil. Am căpătat încredere în mine după ce mi-am pus implanturi, însă am pierdut-o atunci când am rămas cu un singur sân. Tot timpul am fost plată – arătam ca un băiat. Am vrut să arăt a fată”, a declarat femeia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel