marți, mai 30, 2023

Șocant. Medicii de la Urgențe sunt cei care într-adevăr le-au văzut pe toate. Recent, o româncă s-a prezentat la Urgențe cu dureri groaznice, dintr-un motiv extrem de rar.

Tânăra de 26 de ani din Botoșani a ajuns la spital după ce i-a explodat un sân.

Plecată de mai mult timp la muncă în străinătate, botoșăneanca a revenit recent în ţară şi a apelat la un chirurg estetician din Bucureşti pentru a-şi pune un set de implanturi mamare din silicon.

Te-ar mai interesa: Un stomatolog atenționează: „Nu știu câți dintre v...

Șocant. O femeie a ajuns la Urgențe cu dureri groaznice, după ce i-a explodat sânul

Extrem de mulțumită de investiția sa, tânăra a mers în vizită şi acasă, în Botoșani. Numai că, din păcate, vizita s-a transformat într-un real coşmar.

Ieri, tânăra a mers la plimbare cu un amic cu maşina, iar, la un moment dat, şoferul a fost nevoit să frâneze brusc. Pentru că nu ar fi avut centura, tânăra s-a lovit cu pieptul de bord, iar atunci a avut loc nenorocirea.

S-a lovit cu sânul stâng atât de tare, încât a simţit că acesta a pocnit. Ulterior, tânăra a ajuns la Urgențe, acuzând dureri la nivelul sânului.

La Urgenţe i s-a făcut RMN, s-a văzut că este proteza mamară afectată şi i s-a dat un tratament pentru dureri.

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

„Pacienta a relatat modul în care s-a ales cu nefericita leziune. A fost supusă mai multor investigaţii de specialitate, fiind diagnosticată cu ruptură implant sân stâng prin traumatism”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD, potrivit monitorulbt.ro.

Leziunea nu punea un pericol iminent pentru sănătate, însă poate cauza o infecţie, astfel că botoşăneanca a fost sfătuită să apeleze la chirurgul plastician care a operat-o.

Te-ar mai interesa: Cum arată negii cancerigeni din zona intimă. Medic...

Ulterior, tânăra a vorbit cu medicul estetician care i-a pus proteza şi i s-a indicat ca în viitorul cât mai apropiat să meargă la consult la clinica din Bucureşti unde a făcut această intervenţie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private