Sari la conținut

A fost găsită moartă pe podeaua casei, după mai bine de TREI ani!!! Familia femeii cere dreptate: „E sfâșietor, e pur și simplu tragic”

lumanare
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

A fost găsită moartă pe podeaua casei, dup mai bine de TREI ani. O femeie care suferea de schizofrenie a fost găsită în „stare mumificată și scheletică” după ce a stat moartă în apartamentul ei. timp de mai bine de trei ani și jumătate.

Laura Winham, în vârstă de 38 de ani, a fost descoperită în casa ei din Woking, Surrey, de fratele ei în mai 2021. Fișele stomatologice au arătat că a murit în noiembrie 2017, au spus avocații familiei, adăugând că a avut „doar o mică cantitate de schimb de rezervă la numele ei”. Marcajele de pe calendarul ei s-au oprit, la scurt timp după ce ea a scris „Am nevoie de ajutor”.

Laura Winham

A fost găsită moartă pe podeaua casei, dup mai bine de TREI ani

Potrivit SkyNews, chiria femeii a continuat să fie plătită prin beneficii pentru locuințe, iar o verificare a siguranței gazelor a fost înregistrată ca fiind efectuată de antreprenori în ianuarie 2018, la două luni după moartea ei. Sora ei, Nicky, a spus că familia nu a putut să mențină legătura cu ea. Anii de schizofrenie au făcut-o să creadă că i-ar face rău, a spus ea.

Furnizarea de gaz către proprietatea ei a fost întreruptă în ianuarie 2019, au adăugat ei. Poliția din Surrey a declarat că nu există o implicare a aleti perosane în moartea Laurei Winham. O purtătoare de cuvânt a spus că ofițerii i-au găsit cadavrul pe 24 mai 2021.

„O anchetă a fost finalizată și ofițerii au fost convinși că nu a existat nicio implicare a unei terțe părți. Un dosar a fost transmis medicului legist”, a spus ea. „Ofițerii au participat anterior la adresă în octombrie 2017. Nu au fost identificate infracțiuni și un raport a fost completat și împărtășit cu asistența socială pentru adulți la acel moment”.

„Nu am crezut niciodată că o vom găsi moartă, pe podea”

Sora femeii a susținut că echipele de asistență socială și de sănătate mintală au „închis ochii” și toți cei care aveau datoria să o îngrijească și-au luat mâinile de pe sora ei. Femeia a ținut să împărtășească public povestea tragică, pentru a preveni un nou caz de acest fel. 

Este sfâșietor să te gândești la felul în care a trăit în ultimii ani, incapabil să ceară ajutor, fără nimeni acolo pentru ea. Este pur și simplu tragic.”

Iftikhar Manzoor, un avocat care acționează pentru familie, a spus că „au fost ratate atât de multe steaguri roșii”. El i-a scris medicului legist solicitând desfășurarea unei anchete în temeiul articolului 2, care ar lărgi sfera de aplicare a examinării dacă au fost urmate procedurile corecte.

Nicky a spus că familia s-a simțit inițial „liniștită” că Laurei i s-a dat „casa ei, avea dreptul la beneficii, avea propria mașină și ceva cu jumătate de normă”. De asemenea, familia „a crezut că va fi susținută de echipa ei de sănătate mintală și de alții care vor merge mai departe”, a adăugat Nicky.

„Întotdeauna am sperat că se va îmbunătăți cu ajutorul unui profesionist și că într-o zi contactul nostru se va relua. Nu am crezut nicio secundă că o vom găsi moartă pe podeaua, după ce stăteam acolo atât de mult timp fără ca nimeni să știe. Ne împărtășim povestea pentru că nu vrem ca alte familii să sufere în acest fel”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel