luni, septembrie 26, 2022

Masacrul din localitatea argeșeană Bascov a lăsat întreaga țară uimită de ce poate face un om. ATENȚIE! Urmează detalii cu un puternic impact emoțional!

Bărbatul care și-a ucis cu sânge rece sora, fratele, părinţii şi o nepoată de doar 5 ani se afla sub tratament psihatric de mai multă vreme, dar familia a preferat să îl îngrijească acasă.

În cursul nopţii, agresorul şi-ar fi omorât părinţii şi fratele, iar ieri dimineaţă, după ce a plecat cumnatul său la muncă, a intrat în a doua casă şi le-a ucis cu sânge rece pe sora şi nepoata sa. Descoperirea macabră a fost făcută abia ieri după amiază, când cumnatul agresorului s-a întors de la muncă.

Te-ar mai interesa: SCHIMBARE TOTALĂ! Mesajul Anamariei Prodan pentru ...

Dan Manu, șeful serviciului de Medicină Legală din Argeș a declarat pentru ObservatorNews: „După cercetarea la faţa locului, ceea ce am văzut în această după amiază nu am văzut de zeci de ani, de când sunt medic legist”.

Rezultatele autopsiei

Autopsia celor cinci victime a emis primele concluzii:cele cinci victime prezentau același tip de traume la nivelul capului. Mai exact este vorba despre traumatisme cerebrale și traumatisme cervicale prin lovire. Cu alte cuvinte, aceștia au fost loviți în zona capului și a gâtului cu obiecte foarte dure.

Important de spus este că victimele nu au prezentat semne de împotrivire, semn că au fost luate prin surprindere.

Te-ar mai interesa: Meghan Markle s-a plâns că familia regală NU a plă...

”S-a produs secționarea mai multor pachete vasculare. Este dificil de spus o ordine cronologică (a uciderii membrilor familiei, n.red.) pentru că iau ca reper, și aceasta este și menirea unui medic legist care trebuie să fie la fața locului, instalarea semnelor precoce de moarte reală. Ori la ora la care am intrat în camere și am examinat cadavrele tuturor celor cinci semnele erau deja instalate, fapt ce denotă că a trecut un timp rezonabil, cel puțin șase ore, privind instalarea acestor semne de moarte reală”, a declarat medicul legist.

Te-ar mai interesa: Corpurile de iluminat joacă un rol important în pr...

La audieri, ucigașul a povestit în detaliu cum a procedat cu fiecare victimă în parte. Anchetatorii sunt de părere că premeditarea este evidentă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private