miercuri, septembrie 28, 2022

Crimă abominabilă! O femeie din Nebraska, SUA, care a fost dată dispărută după ce s-a întâlnit cu un bărbat cunoscut pe Tinder, a fost găsită tăiată în 14 bucăți.

Sydney Loofe, 24 de ani, a fost găsită moartă la o lună după ce a fost dată dispărută. Trupul ei dezmembrat a fost pus în saci de gunoi, care au fost aruncați apoi pe un câmp.

Crima teribilă s-a petrecut la finele anului 2017, iar acum au început audierile pentru procesul în care Aubrey Trail, de 52 de ani, și iubita lui Bailey Boswell, 25 de ani, sunt acuzați de moartea ei, relatează Unilad, potrivit digi24.ro.

Te-ar mai interesa: Avertisment privind cancerul: deficitul de vitamin...

Din anchetă a rezultat că Sydney a cunoscut-o pe Boswell pe Tinder, iar în noiembrie 2017 au avut o primă întâlnire, ocazie cu care au stabilit să se mai vadă încă o dată, într-o seară.

În seara de 15 noiembrie, Sydney a postat pe o rețea socială un selfie, alături de mesajul: „Pregătită pentru întâlnire”. Tânăra a fost dată dispărută de mama ei, a doua zi, după ce a fost anunțată că nu a ajuns la serviciu.

Procurorii susțin că Boswell și iubitul ei au plănuit să o răpească și apoi să o ucidă pe Sydney, în timp ce avocatul celor doi afirmă că tânăra de 24 de ani a fost de acord cu o partidă de amor violent, care „s-a încheiat prost”.

Te-ar mai interesa: Vlad Ciurea: beți această licoare primul lucru dim...

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă pedeapsa capitală. Procesul va începe, cel mai probabil, în octombrie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private