Sari la conținut

A jucat 146 de meciuri pentru DINAMO, 56 pentru naționala ROMÂNIEI, a câștigat „GHEATA DE AUR”: Unul dintre cei mai iubiți fotbaliști români, operat de urgență! Toată suflarea dinamovistă îi este alături: „LUPTĂ, CÂINE! TE IUBIM”

A jucat 146 de meciuri pentru DINAMO și 56 pentru naționala ROMÂNIEI: Unul dintre cei mai iubiți fotbaliști români, operat de urgență! Luptă, CÂINE ROȘU! Toată suflarea dinamovistă îți este alături în această cumpănă! DDB!
Chiar în apropierea Anului Nou, unul dintre cei mai iubiți câini roșii ai tuturor timpurilor, cel care lupta alături de colegii din GENERAȚIA DE AUR  a fotbalului românesc, a fost operat de urgență din cauza unor probleme serioase la picior.
Sursa: PRO SPORT
Sursa: PRO SPORT
Potrivit Pro Sport, fostul mare fotbalist al lui Dinamo, Dorin Mateuț (57 de ani) a fost operat cu succes la București, după ce a acuzat probleme serioase la picior.

Operat la Floreasca, lângă stadionul mult iubit – DINAMO

Dorin Mateuț, fost câștigător al prestigiosului trofeu „Gheata de Aur” (1989), a avut probleme de sănătate așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, astfel că a ajuns pe masa de operație a medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență București, situat pe Calea Floreasca, în imediata vecinătate a Complexului Sportiv Dinamo.

Fiica sa, Natalia Mateuț, a anunțat că intervenția chirurgicală a fost un succes, astfel că gloria „câinilor” este, acum, în afara oricărui pericol.

Cheaguri de sânge la picior

Dorin Mateuț a trecut cu bine peste acest moment greu, medicii reușind să îl opereze cu succes pe cel care a jucat 146 de meciuri pentru Dinamo și 56 pentru echipa națională a României.

Fiica fostului golgeter al României, Natalia Mateuț, a recunoscut că a fost luată prin surprindere de problemele de sănătate ale tatălui său, care a evitat să vorbească despre acestea cu familia.

„Am fost și eu luată prin surprindere de tot ce s-a întâmplat. Înțeleg că tata avea niște probleme la picior, că acuza niște dureri la genunchi în ultimele zile, despre care a spus și nu prea. Mama și tata urmau să plece în vacanță, de pe 30, timp de două săptămâni.

Luptă, luptă, MATEUȚ! Sănătate maximă și mulțumim pentru tot!

E vorba despre niște cheaguri de sânge pe care tata le avea la picior. I le-au descoperit la picior, vreo 6-7 la număr. Ieri, în cadrul unei intervenții încheiate cu succes, au fost eliminate”, a declarat fiica lui Dorin Mateuț, Natalia Mateuț, pentru Spy News.

Fostul mijlocaș a reușit să câștige „Gheata de Aur” a Europei, trofeu acordat celui mai prolific marcator de pe continent, în 1989. Anterior, Dudu Georgescu (în 1975 și 1977) și Rodion Cămătaru (1987) au reușit să obțină această distincție.

La nivel de echipă națională, Dorin Mateuț a îmbrăcat în 56 de rânduri tricoul României, pentru care a marcat 10 goluri, și a evoluat la turneul final al Cupei Mondiale din 1990. În echipamentul lui Dinamo, acesta a evoluat în 146 de meciuri, mai notează Pro Sport.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: