sâmbătă, iulie 2, 2022

A mâncat același lucru zilnic, timp de 5 ani și a slăbit enorm.  O tânără în vârstă de 21 de ani a fost dusă de mai multe ori la spital, ca o consecință a faptului că s-a înfometat până ce a ajuns la un pas de moarte. I s-a pus diagnosticul de anorexie nervoasă.

Timp de cinci ani, Annie Windley a mâncat zilnic doar o felie de pâine cu gem și astfel a ajuns la incredibila greutate de doar 28 de kilograme! Când medicii i-au spus că este la un pas să își piardă viața dacă mai continuă așa, tânăra din Derbyshire, Marea Britanie, a înțeles că se află la un punct de cotitură și că riscă să sfârșească tragic, dar tot nu a găsit puterea necesară pentru a-și depăși fricile.

Te-ar mai interesa: Când este OBLIGATORIU să bem APĂ și DE CE?...

Cu toate acestea, în mod uimitor, a reușit să învingă tulburarea de alimentație după ce a mâncat o singură bucățică de ciocolată.

După ce a savurat ciocolata, britanica s-a cântărit și a fost extrem de surprinsă de faptul că nu s-a îngrășat. Acesta a fost momentul în care frica sa față de mâncare a început să nu mai fie atât de intensă și, treptat, a început să revină la un stil de viață normal, cu o alimentație echilibrată și fără diete stricte.

A mâncat același lucru zilnic

Azi, Annie Windley a ajuns să cântărească 45 de kilograme și încearcă să mențină un stil de viață normal.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE la durerile de picioare! Pot semnala afecț...

„A fost o nebunie să mă gândesc că dacă mănânc o bucățică de ciocolată, mă voi îngrășa instantaneu, dar în acea zi mi-am dat seama că mâncarea nu era atât de înspăimântătoare pe cât credeam. Obișnuiam să refuz să mănânc, dacă puneai paste în fața mea, începeam să tremur și aș fi fost agitată, simțeam că nu aș putea să stau în aceeași cameră cu mâncarea.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie știut despre PARACETAMOL. Atenție, poat...

Asta a fost o problemă foarte mare pentru mine. Îmi era teamă să nu mă îngraș și am decis să mănânc doar o felie de pâine prăjită cu gem.

Mi s-a spus chiar că risc un atac de cord, pentru că eram atât de slabă. Abia mă puteam ridica în picioare fără să amețesc dar eu voiam doar să fiu din ce în ce mai slabă în fiecare zi,” a declarat tânără pentru dailystar.co.uk. 

Te-ar mai interesa: ATENȚIE! Iată ce trebuie știut despre ALGOCALMIN...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private