Sari la conținut

A murit cea mai celebră persoană de la „Vocea României!”. A antrenat multe voci de aur ale României. Mesaj emoționant din partea Paulei Seling: „Lucrurile nefăcute la timp nu se întorc niciodată”

Doliu în lumea muzicală din România. Profesoara de muzică, Gabriela Duțescu, cea care îi antrena pe concurenții de la „Vocea României”, s-a stins din viață.

Vestea tristă a fost dată de Paula Seling prin intermediul rețelelor de socializare.

„Ziua de azi vine cu o veste îngrozitoare ….profesoara mea, cea care mi-a fost ca o mamă, care mi-a dat vocea pe care o am, s-a stins din viaţă. Nu am cum să vă spun cât de supărată sunt că a plecat, mai ales că aş fi vrut să o sun mai des, să îi spun cât o iubesc şi cât înseamnă pentru mine.

Aş fi vrut să las problemele mele şi doar să o strâng în braţe, să îi spun că o iubesc… Nu am făcut-o în ultimele săptămâni… dacă aş fi ştiut, aş fi dat orice doar să stau la un ceai cu ea… acum nu se mai poate.

Sper să mă ierte… Lucrurile nefăcute la timp nu se întorc niciodată.

Doamna Duţescu, vă iubesc cu tot sufletul meu. Şi dacă mă simţiţi, poate vedeţi cât de rău îmi pare… Rămâneţi în inima mea mereu. Vă iubesc cu tot ce sunt.

Odihnă veşnică şi drum lin printre stele!”, a scris cu emoție Paula Seling pe Facebook.

Artista a anunțat că cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu profesoarei de muzică Gabriela Duțescu, o pot face vineri de la ora 13:00, la Cimitirul reformat Giulesti – Calvin, când va avea loc înmormântarea. Slujba de înmormântare se va desfășura la capela Bellu, începând cu ora 11:00.

Mesajul plin de emoție al Mariei Dragomiroiu: „A plecat dintre noi un OM”

Gabriela Duțescu era de meserie foniatru, adică antrenor de voci.Antrenoarea a modelat voci ale unor nume importante din industria muzicală. Îi putem aminti pe Dida Drăgan, Smiley, Tudor Chirilă, Marcel Pavel.

„A plecat dintre noi un mare ,,OM”, un mare profesionist şi iubitor de oameni. Acest om minunat a fost Gabriela Duţescu, cea care a ajutat şi şlefuit atâtea voci mari, care au strălucit pe scenele lumii.

Sunt recunoscătoare că Dumnezeu a îngăduit să o cunosc şi eu, să cunosc acest suflet blând, care ştia să te asculte, să-ţi dea încredere în tine,să-ţi spună că ,,poţi”, că nimic nu este imposibil. Atâta tristeţe a lăsat în inimile multor artişti şi a multor oameni pe care i-a ajutat să-şi recapete vocea.

Dumnezeu să vă odihnească în pace, dna Duţescu. Mă voi ruga în fiecare noapte pentru liniştea sufletului dvs de aur!“, a scris Maria Dragomiroiu pe rețelele de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.