joi, ianuarie 27, 2022

Cântăreața de muzică populară, Maria Dragomiroiu e renumită pentru părul ei lung și des, iar tenul ei arată extraordinar la cei 62 de ani. După cum mărturisește, nu folosește produse scumpe, ci le preferă pe cele românești, accesibile. 

„De 10 ani nu mă mai spăl pe cap cu săpun de casă. M-am spălat atunci când îmi cădea foarte rău, m-am spălat cu săpun de casă și s-a oprit. E un procedeu: trebuie să te speli un timp cu săpun de casă până se obișnuiește părul. Când îmi pică părul, de obicei se întâmplă toamna și primăvara, mă spăl cu gălbenuș de ou. Mă spăl o dată pe săptămână. Înainte cu o jumătate de oră să mă spăl pe cap, pun într-un bol gălbenușul de ou, cu ulei de ricin și amestec. Aplic pe păr, stau o jumătate de oră și apoi mă spăl normal cu șampon. Îmi tai din păr de două ori pe an, câte 10 cm.”, a declarat cântăreața pentru teotrandafir.com.

Te-ar mai interesa: Creierul iubește aceste dulciuri. Prof. Dr. Vlad C...

Își curăță tenul cu mălai și îl hidratează cu ulei

„Atunci când mă spăl pe cap, o dată pe săptămână, stau cam o oră în baie și se formează abur. În acest timp, porii feței s-au deschis și am în baie un borcănel cu mălai și tărâțe și mă dau pe față și pe gât și apoi frec. Rezultatul este că fața rămâne extrem de curată.

În fiecare seară după ce fac duș mă dau cu ulei de cocos sau de argan. În fiecare seară, chiar dacă ajung acasă la 1 noaptea, după ce mă spăl mă dau cu aceste uleiuri și îmi fac și un pic de masaj să pun sângele în mișcare. Și la 6 dimineața dacă ajung acasă de la cântare nu mă culc până nu mă spăl pe față cu săpun, nu folosesc demachiant.

Te-ar mai interesa: ȚARA care nu recomandă vacinarea anti-COVID pentru...

De la 27 de ani începem să îmbătrânim. Toată viața m-am îngrijit. Când eram mai tânără mă dădeam cu miere, cu ou. Cu cât sunt mai scumpe produsele, lumea crede că sunt mai bune! Însă nu e mereu adevărat. Eu m-am dat cu produse românești. Nu am timp să merg la cosmetică”, a completat Maria Dragomiroiu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private