marți, decembrie 6, 2022

Cormac Roth a murit după o luptă grea cu cancerul. Familia a confirmat vestea prin intermediul unui comunicat.

Muzicianul Cormac Roth, fiul celebrului actor Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani, în urma unui diagnostic de cancer. Deși moartea sa a avut loc pe 16 octombrie, vestea a fost confirmată pe 31 octombrie de familia sa.

„Era o minge sălbatică, electrică de energie, iar spiritul lui era complet de lumină și bunătate”, a început declarația familiei.

Te-ar mai interesa: Câtă pâine e indicată pe zi? Nutriționist: ”Mental...

Cormac a murit după o luptă împotriva cancerului cu celule germinale în stadiul trei, a anunțat familia sa într-un comunicat luni.

Familia lui Cormac a spus că este „de neînlocuit” și își va aminti de el ca de o „minge electrică de energie”.

A murit fiul unui actor celebru

„Oricât de sălbatic era el, Cormac era și întruchiparea bunătății. Un suflet blând care a adus atât de multă fericire și speranță celor din jur”, a spus familia.

„Durerea vine în valuri, la fel ca lacrimile şi râsul, când ne gândim la acel băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani şi 10 luni în care l-am cunoscut. Un copil irezistibil, vesel, sălbatic şi minunat. Doar recent un bărbat. Îl iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge”, a transmis familia sa.

Te-ar mai interesa: Trage apa doar după ce pui colacul! Greșeala pe ca...

Cormac „a murit în pace în braţele familiei sale care l-a iubit şi l-a adorat”, pe 16 octombrie, potrivit InfoBae.

Cormac a fost un muzician binecunoscut care, pe lângă compunerea și producerea propriei muzici, a fost un chitarist remarcat care a absolvit Colegiul Bennington. A lansat albumul Python în 2018 și a ajutat, de asemenea, cu muzica pentru filmul din 2020 al lui Michel Franco „New Order”.

Te-ar mai interesa: Decembrie, luna cadourilor pentru aceste zodii: mă...

În urmă cu un an, Cormac a folosit rețelele de socializare pentru a împărtăși că a fost diagnosticat cu cancer cu celule germinale în stadiul 3.

„Mi-a luat jumătate din auz, mi-a luat încrederea și își va continua calea criminală până când îl voi putea opri cumva și îl ucid. Dar nu mi-a luat voința de a supraviețui sau dragostea de a face muzică. Încă nu m-a doborât”, a spus Cormac într-una dintre postările sale.

Te-ar mai interesa: Doliu la Hollywood. O cunoscută actriță a murit di...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CORM (@cormacroth)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private