duminică, august 1, 2021

Serialul celebru cu un număr record de episoade este în doliu. A pierdut unul dintre cei mai apreciați actori. S-a stins la numai 52 de ani, fiindcă avea probleme cu inima!

Kristoff St John, actorul

care îl juca pe Neil Winters în serialul american de mare succes s-a stins din viață după ce  a băut peste măsură, iar problemele cardiace i s-au agravat, făcându-i inima să îi cedeze, scrie presa internațională. Deși a decedat acum o lună, autoritățile americane au stabilit cauza morții și au dat publicității comunicatul ieri.

Trupul actorului de 52 de ani a fost găsit de către prietenii săi, în casa sa din San Fernando Valley, California,  luna trecută. Deși aceștia au chemat salvarea de îndată, pentru actor nu s-a mai putut face nimic.

Șeful poliției din Los Angeles a declarat că în

urma anchetei, moartea actorului nu este considerată suspectă, întrucât St John și-a agravat mult problemele cardiace în urma consumului de alcool. Este adevărat că abuzul de alcool s-a petrecut pe un fond depresiv, întrucât St John nu își revenise din șocul sinuciderii fiului său, în anul 2014, în timp ce se afla spitalizat la un centru special pentru persoanele cu boli nervoase.

Ultimele stiri

Parteneri