Sari la conținut

A murit un medic celebru din România. O țară întreagă o plânge! Un incident stupid a ucis-o

doliu
sursa foto: arhiva doctorul zilei
un medic a murit

Una dintre cele mai iubite doctorițe ale Spitalului de Urgență „Sf. Maria” din Iași a murit. Ea lasă în urma sa sute de copii care au privit-o ca pe o salvatoare. Era convinsă că un copil nu poate să învingă cancerul de unul singur, astfel că a preferat să le ofere sprijin și să le alunge suferința. Totuși, în ziua fatidică se pare că nu a existat nimeni care să îi salveze viața.

Georgiana Scurtu era specialist onco-hematolog. A murit la doar 38 de ani, iar cauza morții sale este sfâșietoare. Cu toate că pe rețelele de socializare se vehiculează că vaccinul a fost factorul principal al decesului ei prematur, realitatea este alta. Potrivit prietenilor ei, femeia s-a înecat cu mâncarea, iar în preajma ei nu a fost cineva care să o salveze.

Pe 3 septembrie 2023, când s-a petrecut tragedia, Dr. Georgiana Scurtu se afla singură acasă. Persoanele apropiate ei povestesc că s-a înecat în timp ce mânca și că nu a fost nimeni care să o poată salva cu manevra Heimlich, care expulzează aerul din plămâni, provocând tusea. Apoi, obiectul care obstrucționează căile respiratorii este dislocat sau chiar îndepărtat. Atunci când a fost găsită, era prea târziu. O bucată de hrană i-a adus sfârșitul, determinând-o să se stingă din viață după câteva minute de panică.

Citeste si:

A murit un medic celebru din România

„A fost un caracter rar, o prietenă exemplară. Oricând am accesat-o cu probleme medicale pentru mine și pentru alții, mereu a răspuns prompt. Nu a lăsat oamenii să fie ai nimănui, i-a privit în mod mai atent. Această fetiță, invariabil, m-a ajutat, se implica direct și vorbea cu oamenii pe înțelesul lor. A stat în permanență lângă fetița mea atunci când aceasta s-a confruntat cu o infecție urinară.

Atunci, față de un astfel de om nu pot decât să mă înclin și să am niște regrete și o durere atroce. S-a purtat frumos, a fost deschisă și un bun oncolog. Parcă mi-a murit o soră, așa mă simt. Urâtă surpriză la început de toamnă. S-a întunecat cerul și a început să picure. Îmi pare rău! Și mie îmi pare rău! În ultimul timp parcă aud cam des de moarte în jurul meu.

Cu toate acestea, nu cred că moartea sa are legătură cu faptul că era vaccinată. Sunt de părere că nimeni nu și-a propus, la nivel mondial, prin vaccin să extermine medicii. A fost un șoc pentru noi, era o tânără care pentru mine a fost mai mult decât specială”, transmite dr. Lucian Burlea, potrivit BZI.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.