miercuri, august 10, 2022

William Shakespeare, prima persoană din lume care s-a vaccinat anti-COVID, a murit la vârsta de 81 de ani. Decesul bărbatului a fost declarat la Spitalul Universitar Coventry and Warwickshire din Marea Britanie.

William Shakespeare a fost primul bărbat din  lume care s-a imunizat anti-COVID, primind vaccinul de la Pfizer pe data de 8 decembrie, anul trecut. Acesta a murit la Spitalul Universitar Coventry and Warwickshire, având 81 de ani, scrie Daily Mail, citat de retetedivedete.ro.

Te-ar mai interesa: Ai celulită? Iată cum scapi de ea cu metode simple...

Imaginea sa a făcut înconjurul lumii, spre plăcerea pensionarului şi a familiei acestuia. În 8 decembrie 2020, s-a speculat pe tema numelui său, care este identic cu cel al marelui scriitor britanic William Shakespeare.

William Shakespeare a murit joi, 20 mai, în urma unei boli, la spitalul în care a fost vaccinat împotriva COVID-19. El a fost vaccinat în timpul unei internări la unitatea destinată pacienţilor fragili.

William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-COVID, a murit

”Trebuie să spun că personalul acestui spital este minunat”, declara el atunci. Vestea că simpaticul pensioner a murit a întristat nu numai familia, dar și cei care auziseră povestea lui.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, medic nutriționist: Leguma numărul ...

Pensionarul era un personaj îndrăgit și în Partidul Laburist din Coventry, potrivit unui consilier de cartier, Jayne Innes. William Shakespeare a lucrat la Rolls Royce şi a fost directorul Şcolii Primare Allesley şi Şcolii Coundon Court. În urma sa rămân soţia sa, Joy, doi fii, dintre care unul poartă numele William, dar căruia i se spune Will, şi nepoţi.

Bărbatul a decedat în urma unui accident vascular cerebral, fără a fi asociat cu administrarea vaccinului. 

Te-ar mai interesa: Ce sfânt sărbătorim mâine: mulți îi poartă numele...

William Shakespeare  era un fotograf talentat și iubea muzica, în special jazz-ul și participa regulat la concerte pentru a face poze muzicienilor.

„Lui Bill i-a plăcut să întâlnească oameni și să-i ajute în orice mod posibil. Mai presus de toate a fost un soț minunat, tată și bunic, supranumit Pop Pops de către nepoți. A lăsat o amprentă uriașă asupra tuturor celor care l-au cunoscut și îi va fi foarte dor”, a spus doamna Iris Shakespeare.

Te-ar mai interesa: De ce suntem nefericiți, dacă avem totul? Părintel...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private