duminică, iunie 26, 2022

A pierdut sarcina când fătul avea 5 luni. Dramă fără margini pentru o actriță celebră! Deși este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, vedeta a trăit un episod pe care nu va putea să îl uite vreodată.

Ioana Ginghină, căci despre ea este vorba, a trecut prin momente dureroase când a pierdut prima sarcină. Fătul avea malformații grave, iar sarcina era destul de avansată.

„Cea mai nefericită am fost când eram la „Acasă” (n.r. post TV) și am pierdut o sarcină. Prima sarcină! Nu a fost că doar am pierdut-o și atât, a fost o sarcină cu malformații, a fost o poveste foarte tristă. Sarcina era destul de avansată. Avem 5 luni.

Te-ar mai interesa: Și-au anulat NUNTA, după 7 ani de relație. Vestea ...

Și, la o morfologie fetală, la o ecografie, am descoperit că fătul avea malformații și a trebuit să renunț. Nu a fost cea mai ușoară decizie pentru noi. Nici pentru mine, și nici pentru Alexandru, la momentul respectiv. A fost cea mai urâtă săptămână din viața mea!”, a declarat Ioana Ginghină în podcast-ul lui Lucian Viziru.

„Am trecut printr-o serie lungă de suferinţe”

„La 20 de ani, credeam că ştiu exact cum stau lucrurile şi de ce am nevoie, dar nu a fost aşa. Am trecut printr-o serie lungă de suferinţe şi frustrări, dar nu a fost în zadar. La 30 de ani, îmi întemeiam o familie. Am devenit mamă şi soţie, am început un alt drum.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

A fost o vârstă magică pentru mine. Acum, la 40, simt că am crescut, că m-am maturizat şi că mă apropii de femeia în care vreau să mă transform”, a mai spus actrița.

Acum, la 44 de ani, Ioana Ginghină își dorește să devină, dar cu o condiție: nu la 45 de ani.

„Dacă nu vine până în septembrie, nu-mi mai doresc. Consider ca am atins o vârstă la care e greu să mai ajungi să fii mamă până la capăt.

Te-ar mai interesa: Degetele tale arată AȘA? Poate fi vorba de un simp...

Oricât ai încerca să arăți bine, bătrânețea vine cu diverse probleme. N-aș mai putea fiu după 50 de ani o mamă cum am fost cu Ruxi, eu sunt o mamă foarte activă, facem activițăți împreună. M-aș dori și pentru celălalt să fiu la fel’, a declarat Ioana Ginghină, recent.


Ar putea să vină și o sarcină

Medicii o sprijină pe Ioana Ginghină să își ducă planul la bun sfârșit, mai ales că analizele sale sunt perfecte.

Te-ar mai interesa: Să fie vorba de un semn divin? Șeful Bisericii Ort...

„Am fost la controlul de rutină pe care-l fac în fiecare an și am întrebat, printre altele, dacă se apropie vreo premenopauză sau vreo menopauză, pentru că eu încă mai vreau să fac copil. Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie”, a mai spus actrița.

Te-ar mai interesa: Previziuni RUNE 27-3 Iunie. Voropchievici: Totul e...

Ioana Ginghină mai are o fată, pe Ruxandra, în vârstă de 15 ani, care a rezultat din căsătoria cu Alexandru Papadopol.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private