Sari la conținut

O femeie a slăbit în mod neașteptat 45 de kilograme. Zilnic face un lucru ce era convinsă că „nu va putea face niciodată”

slabire
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
dieta cu mere

O femeie a slăbit în mod neașteptat 45 de kilograme. Mulți oameni pot fi familiarizați cu vocea din cap care le spune că nu pot face ceva, mai ales când vine vorba de exerciții fizice. Acesta a fost cazul lui Jennifer Brown, care a cântărit 155 de lire sterline înainte de a se hotărî să încerce ceva ce era sigur că „nu va putea” niciodată: să alerge.

Potrivit News Week, Într-o zi, Brown și-a făcut o promisiune că va începe să alerge un kilometru pe zi „indiferent de ce s-ar întâmpla”.

Jennifer Brown, în vârstă de 42 de ani, stabilită în Iowa, își amintește că în copilărie nu reușea să treacă un test de aptitudini fizice, care îi cerea să alerge un kilometru în mai puțin de 15 minute.

„Nu am putut să o fac niciodată. Eram mereu în urma tuturor celorlalți copii, iar eu uram asta. Dintr-un motiv oarecare, acest lucru mi-a rămas întipărit în minte și mereu am spus «Nu pot»”, a declarat ea pentru sursa citată.

Femeia a slăbit aproape 50 de kilograme în aproximativ trei ani

Acum a depășit această îndoială, iar dedicarea ei a continuat până când a slăbit aproape 50 de kilograme în aproximativ trei ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de BVIRAL (@bviral)

Brown, cunoscută sub numele de @thisiowamom pe TikTok și Instagram, a împărtășit experiența ei într-un videoclip viral la începutul acestei luni, care prezintă transformarea ei fizică în timp ce alerga un kilometru pe zi. Acesta a strâns peste 13,8 milioane de vizualizări și 900.000 de like-uri.

Brown a decis că „trebuie să facă schimbări în viață” după ce a primit o „veste proastă” în iulie 2019, când medicul ei i-a spus că are diabet de tip 2.

„Am petrecut o mulțime de ani fără să tratez această boală și sunt datoare să am grijă de sănătatea mea metabolică, deoarece este cheia pentru atât de multe dintre funcțiile corpului nostru”, a declarat el.

Centrele americane pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) avertizează că cei care sunt supraponderali sau obezi au un „risc crescut pentru multe boli grave și afecțiuni de sănătate”, în comparație cu cei cu o greutate sănătoasă. Aceste afecțiuni pot varia de la toate cauzele de deces și boli coronariene până la hipertensiune arterială și diabet de tip 2.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: