Sari la conținut

Leacul lui Dumnezeu reglează digestia, curăță rinichii și ajută în curele de slăbire. Efectele se văd imediat

leac digestie
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
leacul lui Dumnezeu

Leacul lui Dumnezeu! Două ingrediente, folosite la scară largă, pot fi folosite ca remediu în mai multe afecțiuni: reglează digestia, curăță rinichii și ajută în curele de slăbire. Efectele se văd imediat.

Se spune că este leacul lui Dumnezeu, și pe bună dreptate, pentru că este extrem de benefic pentru sănătate, și nu numai.

Iată ce trebuie să știi despre bicarbonatul de sodiu cu lămâie.

Bicarbonat, lamâie și apa, ideal pentru o digestie buna

Bicarbonatul de sodiu are o mulțime de întrebuințări. Acesta nu este util doar în bucătărie și gospodărie, ci poate fi și un eficient remediu naturist. Mai mult, în combinație cu lămâia poate fi folosit în dieta de slăbit.

remediu pentru slabit
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Remedii naturiste cu bicarbonat de sodiu cu lămâie
Lămâia are multă vitamina C, vitamina B, riboflavină, potasiu, magneziu, calciu, fosfor, proteine ​​și carbohidrați. În combinația bicarbonat de sodiu la lămâie, beneficiile cresc, deoarece nivelul pH-ului din corpul vostru va reveni la normal, reducând aciditatea.

leacul lui Dumnezeu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Bicarbonat de sodiu, zeamă de lămâie și apă

Un pahar cu apă, o lingură cu bicarbonat de sodiu și câteva picături de zeamă de lămâie, poate fi băută dimineața, pe stomacul gol. Se pare că este eficientă pentru reglarea digestiei, dar este și un bun detofixfiant pentru organism. În plus, această combinație, consumată cu moderație pare să facă minuni și în curățarea rinichilor.

Beneficiu asupra digestiei

Preveni refluxul gastro-esofagian. Bicarbonatul de sodiu scade nivelul acidului clorhidric, oferind calmarea rapidă şi eficientă a arsurilor şi disconfortului.

Bicarbonat de sodiu cu lămâie și miere:

  • o linguriţă bicarbonat de sodiu
  • sucul proaspăt stors de la 1 lămâie
  • 50 grame miere ecologică
  • 100 ml de apă călduță

Această combinație pare să fie remediu perfect în cazul gripei, al răcelilor și durerilor de gât. În plus, și această combinație se pare că este o adevărată pentru digestie și reglarea acidității organismului, potrivit yusmedia.ro.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: