Sari la conținut

Abia acum s-a aflat! Ion Țiriac a avut Covid. „N-am știut că îl port în spate”

Abia acum s-a aflat! Ion Țiriac a avut Covid. „N-am știut că îl port în spate”.

Ion Țiriac, cel mai cunoscut om de afaceri din România, a dezvăluit recent că avut și el Covid. Țiriac, în vârstă de 82 de ani, a luat virusul în Statele Unite ale Americii.

Se întâmpla la începutul pandemiei, când informația despre virusul SARS-CoV-2 era încă neclară.

Abia acum s-a aflat! Ion Țiriac a avut Covid. „N-am știut că îl port în spate”

Ion Țiriac a povestit prin ce chinuri a trecut după ce s-a infectat cu coronavirus. Omul de afaceri a luat virusul în Statele Unite ale Americii (SUA), când se afla în vizită la fiica sa, Ioan.

Ulterior, a ajuns la spital în Germania, dus de fiul său, Ion Ion, acolo unde a stat internat opt zile.

„Am avut COVID, unul dintre primii. Am luat în Statele Unite. N-am știut că l-am avut, n-am știut că îl port în spate. Imediat feciorul meu cel mare m-a adus în Europa. A trebuit să mă țină în spital opt zile, nu știu de ce. Dar nu în România, în Germania.

Apoi m-am săturat și am venit acasă. E adevărat că am mai stat aproape o lună pe un teren de vânătoare, fără să fac nimic. În fiecare zi vânam de acolo, pentru că sătenii erau cam înghesuiți cu carnea”, a declarat Ion, potrivit gsp.ro.

Epidemia de coronavirus, în faza finală

Epidemia de COVID-19 se află pe o pantă accelerat descendentă la noi în țară, iar valul cinci este aproape de a se încheia”, a afirmat Klaus Iohannis.

Vineri, președintele Klaus Iohannis a anunțat că starea de alertă nu va mai fi prelungită după data de 8 martie.

„Nu mai prelungim dincolo de 8 martie starea de alertă instituită în România. Ministerul Sănătății este cel care urmează să gestioneze în continuare evoluția epidemiei, care sperăm că se apropie de final. Odată cu ridicarea stării de alertă, vor fi eliminate și o serie de măsuri care au fost în vigoare până acum. Măsurile complete vor fi anunțate și explicate pe larg, în perioada imediat următoare, de autoritățile abilitate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel