marți, mai 30, 2023

Roman Arkadievici Abramovici, om de afaceri rus cu cetățenie israeliană, unul dintre oligarhii apropiași de Vladimir Putin, ar fi fost otrăvit.  Tragicul eveniment s-a întâmplat înainte de negocierile de pace dintre Ucraina și Rusia!

Abramovici, otrăvit!? Pielea de pe mâini și de pe față i s-a exfoliat

Alături de patronul echipei de fotbal din Anglia Chelsea FC au mai fost prezenți la întâlnire un alt antreprenor rus, dar și Rustem Umerov, politician ucrainean. Toți trei au prezentat simptome asociate otrăvirii cu substanțe chimice, se arată în informațiile dezvăluite în presa internațională.

Te-ar mai interesa: Alergia la veninul de albine poate pune viața în p...

Potrivit jurnaliștilor de la The Wall Street Journal, Roman Abramovich ar fi fost otrăvit după ce a anunțat că va participa, din partea Ucrainei, la negocierile cu Rusia!


 Abramovici a băut apă și a mâncat ciocolată!

După ce a ajuns la Kiev,  miliardarul a avut simptome asemănătoare otrăvirii. Jurnaliștii de la Daily Mail afirmă că miliardarul a orbit temporar. Pielea de pe mâini și de pe față i s-a exfoliat, astfel că a fost internat de urgență în spital. Înainte de a i se face rău, rusul a băut apă și a mâncat ciocolată!

Care este starea sa de sănătate?

Sursele citate anunță că în prezent Roman Abramovici se simte bine și este în afara oricărui pericol, iar cei care ar fi investigat incidentul nu pot spune cu exactitate dacă rusul a fost otrăvit sau nu.

Te-ar mai interesa: Ciucă și Ciolacu au bătut palma cu sindicaliştii d...

Experți citați de Daily Star chiar vin cu mai multe variante, deoarece simptomele pe care le-a resimțit miliardarul pot fi cauzate de mai mulți factori: expunerea la un agent chimic sau biologic sau după un atac cu radiații electromagnetice.

Jurnaliștii de la The Wall Street Journal afirmă că de vină pentru cele întâmplate ar putea fi anumite persoane din politica rusă,care ar vrea ca negocierile de pace dintre Ucraina și Rusia să eșueze și războiul să continue.

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

Un oficial american care a dorit să rămână însă anonim le-a spus celor de la Reuters că serviciile secrete ale SUA nu cred că Roman Abramovici a fost otrăvit, ci a fost afectat de ceea ce a numit el „un factor de mediu”, fără a intra însă în mai multe detalii, potrivit protv.ro.

La cei 55 de ani, Abramovici este actual al 11-lea cel mai bogat om din Rusia și al 113-lea din lume conform listei Forbes cu o avere estimată la 12.9 miliarde $ în 2019

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private