Sari la conținut

Accident mortal: Un tânăr a murit spulberat de o mașină

Accident mortal: Un tânăr a murit spulberat de o mașină. Este absolut incredibil ce s-a întâmplat… după ce un bărbat a scăpat autoturismul de sub control.

Un tânăr a murit iar alţi doi au fost grav răniţi în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce un autoturism a fost scăpat de sub control, a lovit doi pietoni şi apoi a ricoşat în alte 3 maşini.
Accidentul s a produs pe un drum judeţean în localitatea buzoiană Luciu, notează Realitatea.net.

Potrivit Realitatea.net, în timp ce conducea un autoturism, un şofer în vârstă de 25 de ani din comuna Scutelnici ar fi pierdut controlul autoturismului,  răsturnându-se în zona de alimentare a unei staţii de carburant, unde a surprins şi accidentat 2 pietoni, 2 tineri în vârstă de 24 şi 25 de ani.

Ulterior, autoturismul a ricoşat în alte 3 maşini staţionate.În urma impactului, au fost răniţi şoferul şi cei 2 pietoni. Ulterior, unul dintre tinerii loviţi de maşină a murit.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul iar în cauză a fost deschis dosar penal, mai notează Realitatea.net.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel