Sari la conținut

Accident rușinos. Ce i s-a întâmplat unui bărbat, în zona intimă, după un contact intim

Din cuprinsul articolului

Fractură de penis. Un indonezian ghinionist a fost diagnosticat cu o afecțiune rară a penisului după ce și-a fracturat bărbăția în timpul unui contact intim cu soția sa. Problema lui a fost descrisă în jurnalul International Journal of Surgery Case Reports. 

„Prezentăm un raport de caz de fractură severă a penisului asociată cu actul intim”, se arată în raportul din iulie.

Pacientul în vârstă de 50 de ani se prezentase la spital, susținând că penisul i s-a  umflat în urma unei accidentări. Potrivit studiului, pacientul întreținea relații intime cu soția sa când a simțit o pocnitură după care și-a pierdut erecția și a suferit sângerări uretrale și incapacitatea de a ejacula.

O examinare ulterioară a relevat că penisul său se învinețise și era grav deviat spre dreapta ca un semn de întrebare, așa cum se vede în fotografiile grafice incluse în studiul de caz.

Între timp, organul mutilat prezenta și un hematom – adică un cheag de sânge – care ajungea de la vârful penisului până la scrot, precum și o uretră ruptă, care ar fi putut împiedica fluxul de urină dacă nu ar fi fost tratată.

A fost nevoie de operație

Medicii l-au diagnosticat cu ”deformare de penis”, cauzată de traumatismele apărute în timpul actului intim. Acest lucru se întâmplă, în general, atunci când organul alunecă „din vagin în timpul actului intim” și lovește organele genitale feminine, potrivit unui studiu de caz publicat în Biblioteca Națională de Medicină. În plus, deformarea penisului poate duce inclusiv la impotență, dacă nu este tratată.

Pentru a îndrepta organul deformat al bărbatului, medicii l-au operat și au fixat uretra fracturată și țesutul penisului cu fire solubile, potrivit studiului. Apoi au drenat hematomul și apoi i-au testat funcția penisului cu o „erecție artificială”.

Din fericire, penisul pacientului a trecut examenul de erecție și nu a avut complicații. După ce a fost internat în spital timp de cinci zile, pacientul a fost externat cu un cateter uretral prin care a fost nevoit să urineze în următoarele 21 de zile.

La o întâlnire ulterioară, patru luni mai târziu, bărbatul a spus că este mulțumit de rezultate și că apoate ejacula și „interacționa sexual cu soția sa fără a experimenta niciun disconfort”, conform studiului. Deși fotografiile de la control au scos la iveală că bărbăția lui era încă ușor înclinată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel