Sari la conținut

Accident teribil la Pasajul Unirii. Raed Arafat: Din păcate…

SURSĂ FOTO EVZ

O persoană a murit și mai multe au fost rănite, astăzi, în accidentul care a avut loc în Pasajul Unirii, din București, după ce un autocar a lovit limitatorul de înălțime.

Din păcate, vorbim de o tragedie, o persoană și-a pierdut viața, o altă persoană este în stare critică la spital, iar alte 22 de persoane rănite și transportate, de asemenea, la spital – este bilanțul prezentat recent de secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, informează RRA.

”Din păcate, pacientul care a fost în stop cardiac, s-a încercat resuscitarea lui, a fost declarat decedat. Și mai avem un pacient intubat tot la Floreasca, care este într-o stare critică, asta ce pot să vă spun acum. Au mai rămas persoane care n-au necesitat îngrijiri medicale, au fost preluate de ISU și duse la hotelul unde era destinația lor, urmând ca ulterior colegii de la poliție să sprijine cu aducerea bagajelor, când se termină investigația la fața locului. Deci intervenția la acest moment s-a finalizat, n-a mai rămas decât șoferul care urmează să stea de vorbă cu poliția pentru procedurile normale în astfel de situații. Restul sunt fie la spitale, fie sunt la hotel, la cererea spitalelor.” – a anunțat Raed Arafat, potrivit StirilePROTV.

SURSĂ FOTO EVZ

La intrarea în pasajul subteran de la Unirii, pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii şi Universitate, șoferul unui autocar cu 47 de pasageri, turiști din Grecia, a lovit acel portal de înălțime, portal de gabarit de 3,5 metri înălțime.

Portalul, piesa metalică foarte grea, a căzut peste plafonul autocarului. Au fost mai multe persoane încarcerate. Din păcate, iată, pentru o persoană resuscitată nu s-a mai putut face nimic, iar o alta este în stare critică.

Pe sensul dinspre Tineretului către Universitate este autocarul. Procurorii fac măsurătorile, de asemenea, și poliția.

Circulația este complet blocată, atât pe sensul dinspre Tineretului către Universitate, prin pasaj și pe deasupra pasajului, cât și dinspre Unirii către Tineretului prin pasaj și, de asemenea, pe bretelele de la suprafață.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel