Sari la conținut

Cosmin, în vârstă de 11 ani, a murit după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni, alături de alți colegi

Sursa FOTO Antena 3

Tragedie în Petroșani! Cosmin, un copil în vârstă de 11 ani, a murit după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni, alături de alți colegi. Micuții se întorceau de la serbarea de sfârșit de an, organizată de către JIUL PETROŞANI & ŞCOALA DE FOTBAL „DAMIAN MILITARU”.

Șoferul care a produs tragedia, în vârstă de 19 ani, era băut, nu avea permis de conducere și a fugit de la locul accidentului.

Cosmin, în vârstă de 11 ani și-a pierdut viața în urma accidentului. Potrivit Adevărul, șase adolescenți, cu vârste între 11 și 14 ani au fost loviți de o mașină.

Alți trei copii au fost transferați la un spital din Timișoara, iar doi se află în continuare la spitalul din Petroșani.

”Cu greu ne găsim cuvintele, după tragedia petrecută aseară în apropierea stadionului „Petre Libardi”, unde în jurul orei 22:00 un autoturism a acroșat pe trecerea de pietoni 7 copii, care veneau de la serbarea de sfârșit de an organizata de către JIUL PETROŞANI & ŞCOALA DE FOTBAL „DAMIAN MILITARU”.

Din cei șapte micuți fotbaliști care jucau sub culorile alb-negre ale clubului nostru, din păcate, unul dintre ei a decedat astăzi la spitalul municipal Petroșani, iar alți trei sunt în stare gravă la Timișoara.

Avem un dispreț uriaș pentru șoferul în vârstă de 19 ani care a produs tragedia, el nefiind posesorul unui carnet de conducere, dar și sub influența alcoolului, a fugit de la locul accidentului, fiind prins la câțiva kilometri de unde s-a întâmplat nenorocirea. Sperăm din inimă că acest individ să fie cât mai aspru pedepsit de autoritățile din Petroșani.

Facem un apel către toți urmăritorii paginii și nu numai: Nu doar în perioada sărbătorilor, ci în fiecare zi, păstrați-vă mintea trează și apelați la coerență, pentru că poate salva vieți!

Odihnește-te în pace, Cosmin Popan! Condoleanțe familiei!

În același timp vrem să le transmitem un gând bun celorlalte familii încercate greu în acest moment, și multa sănătate juniorilor pe care îi așteptăm să se facă bine și să revină cat mai curând pe gazon”, scriu reprezentanții echipei Jiul Petroșani pe o rețea socială.

Cosmin, în vârstă de 11 ani, a murit după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel