marți, octombrie 4, 2022

Aceasta este FLOAREA de care avem nevoie pentru a fi fericiți! Cine se gândea că o plantă are puterea să reaprinde pasiunea în cuplu, susţine iubirea şi aduce pacea în familie. Această plantă firavă simbolizează puritatea și blândețea.

Vorbim despre GARDENIA. Un alt simbol al gardeniei este iubirea secretă între doi oameni, dar şi bucuria şi pacea în familie. De asemenea, această floare simbolizează tot ceea ce ține de lumea spirituală, în special atracția pură.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, medic nutriționist: Stresul și alim...

Este o floare mistică asociată cu puterea de atracție și energia pozitivă. Gardenia transmite pace și armonie, de aceea aceste flori sunt folosite în decorarea caselor.

Potrivit experților, această plantă trebuie să fie plantată într-un ghiveci cât mai frumos de culoare verde.

Gardenia nu trebuie să fie neglijată de către proprietari, ea adoră iubirea

Gardenia iubeşte să-i fie adresate cuvinte de recunoştinţă pentru prosperitatea şi succesul financiar, dar şi pentru binele familie. De aceea, această plantă nu trebuie să fie neglijată de către proprietari.

De-a lungul timpului, gardenia a fost considerată un talisman pentru îndrăgostiţi. Această plantă aduce un sentiment de confort în casă, dar şi de pasiune şi mister.

Te-ar mai interesa: Cât de sănătoși sunt ficățeii de pui: Sursă de fie...

În casele în care adesea apar certuri sau conflicte, gardenia reuşeşte să le estompeze.

Floarea de gardenie trebuie să fie achiziţionată de către cuplurile care visează la o familie fericită.

Floarea care aduce norocul în dragoste. Reaprinde pasiunea în cuplu, susţine iubirea şi pacea în familie, potrivit Antena 3.


Gardenia, floarea care aduce norocul în dragoste
Floarea de gardenie simbolizează pacea, respectul reciproc şi sentimentele pasionale. Dacă pasiunea începe să se estompeze între parteneri, creşterea planta de gardenie împreună va face ca aceştia să se întoarcă la emoţii puternice.

Te-ar mai interesa: Câte grade are în casă ministrul Energiei: Nu stau...

Totodată, dacă gardenia se află în casa unei fete necăsătorite, atunci se crede că aceasta va deveni mai atractivă în ochii bărbaților.

Mai mult decât atât, gardenia mai este considerată şi un simbol al iubirii eterne. Aceasta asigură o viaţă de familie fericită, mai ales dacă este aşezată în dormitor.

Se mai crede că această floare face o căsnicie să fie de succes, aducând în ea fericirea şi pacea. În unele țări această plantă este considerată a fi cel mai bun cadou pentru tinerii căsătoriți.

Te-ar mai interesa: Un bărbat de 33 ani a rămas fără mâna dreaptă în u...

Cum se îngrijeşte gardenia
Gardenia este o floare care iubeşte lumina, însă vara aceasta preferă un loc ferit de razele directe ale soarelui.

Vara, floarea de gardenie poate sta în aer liber, în timp ce iarna are nevoie asigurarea unei temperaturi de minim 16 grade Celsius.

În ceea ce priveşte udarea, gardenia trebuie udată la 3-7 zile în perioada de creştere, cu apă dedurizată, la temperatura camerei.

Te-ar mai interesa: Ce să mănânci dacă ai peste 50 de ani. Întărește o...

Umiditatea aerului trebuie să fie mai ridicată în perioada de înflorire.

Cât despre fertilizare, floarea de gardenie are nevoie de un pământ de flori acid, de calitate, bogat în nutrienţi.

Se recomandă mutarea, o data pe an, după înflorire, într-un ghiveci mai adânc, cu pământ de flori îmbogăţit cu fertilizant.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private