Sari la conținut

Cele mai rele soacre ale zodiacului. Numerolog: EA vrea să fie centrul Universului

Din cuprinsul articolului

Cele mai rele soacre ale zodiacului. Tuturor ni s-a întâmplat la un moment dat, să avem un moment tensionat din cauza diferențelor de opinie cu soacrele noastre. Indiferent dacă ne place sau nu, familiile partenerilor noștri devin parte din viața noastră de zi cu zi.

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3 care sunt cele mai rele soacre ale zodiacului.

TAUR

Curioasă și te întreabă tot. Trebuie să știe tot ce se întâmplă cu familia copiilor ei. Ei nu îi place să fie invitată, vine doar în vizite surprize. Caută mereu nod în papură. Soacrele care fac mare scandal sunt mamele de băieți. Mama taur e chitită pe bani.

SCORPION

Alegerea făcută de copil îi aparține în totalitate copilului ea va găsi mereu puterea să îi dea încredere. Găsește un nod în papură, cât de mic. E conspiraționistă. E cu cotituri mereu. Vrea mereu raportul. Îți dozează iubirea. Cu o astfel de o mamă soacră și cu partenera, ești ca între ciocan și nicovală.

Sursă FOTO: Unsplash

RAC

E întotdeauna caracterizat pentru grija lui pentru familie. Aduce nora pe calea disperării. Vrea să fie centrul universului. O toacă mărunțel. Vrea să știe orice detaliu din viața nurorii. Își sufocă copilul și sunt un pic paranoici. Și racul e atent la bani.

LEU

Tot ce face ea trebuie să ia exemplu nurorile, ea este un exemplu bun de urmat. Nu acceptă ca nurorile să nu îi urmeze sfaturile. Ea trasează sarcini. E atentă la bani și îți face programarea la bani. Leul are felul lui de a intra în sufletul omului. Leii sunt de o posesivitate greu de întâlnit.

BALANȚĂ

E o dramă când i se căsătoresc copiii. Intră în dezechilibru când îi pleacă copilul pentru că nu mai poate controla ce a crescut. Soacra balanță are impresia că e dată la o parte când se căsătorește copilul. Balanța analizează des. Are o gelozie extremă, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: