sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Influencerita Marina Balmasheva asteapta al doilea copil cu fiul ei vitreg Vladimir „Vova” Shavyrin, in varsta de 23 de ani, pe care tanara de 37 de ani l-a crescut de la varsta de sapte ani.

Influencerita a stârnit indignare online, anunțând că dă naștere celui de-al doilea copil iar tatăl este  propriul ei fiu vitreg, potrivit Daily Star.

Marina Balmasheva și Vladimir „Vova” Shavyrin, pe când ea era mama lui vitregă (stânga). Marina și Vladimir, în ziua nunții lor (dreapta).

„Știu că unii dintre voi (internauții, n.r.) ne veți judeca, alții ne veți sprijini, dar suntem fericiți și vă dorim și vouă să fiți la fel!”, a scris Marina, întâmpinând reacțiile împărțite ale oamenilor, la dezvăluirile ei.

Te-ar mai interesa: HOROSCOP 26 noiembrie: Luna traversează zodia Capr...

Femeia, acum însărcinată cu fostul ei fiu vitreg, a devenit cunoscută în Rusia, documentându-și pierderea în greutate, pe Instagram.


Tatăl lui Vladimir, furios pe relația lui cu fosta lui soție: „Nu le era rușine să se iubească, chiar și când eram acasă!”

Tatăl lui Vladimir, fostul soț al Marinei, este furios pe relația acestora. Bărbatul, Alexey Shavyrin, în vârstă de 45 de ani, a adoptat cinci copii, în timp ce forma un cuplu cu Marina.

Marina Balmasheva și Vladimir „Vova” Shavyrin, pe când ea era mama lui vitregă (stânga), alături de familia lor. Marina și Vladimir, în ziua nunții lor (dreapta).

„Vova (Vladimir, n.r.) nu ar fi fost capabil de așa ceva. Nici măcar nu a avut vreo prietenă înainte de a-și începe relația cu ea. Marina l-a sedus.

Nu le-a fost rușine să se iubească, chiar și când eram acasă! Aș fi iertat-o că m-a înșelat, dacă nu ar fi făcut-o cu fiul meu!”, a spus bărbatul.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila: Virozele nu se tratează cu antib...

Alexey a povestit că a descoperit că soția lui avea o aventură cu fiul lor după ce i-a auzit pe cei doi făcând amor în casa în care locuiau împreună.

Însă, Marina insistă că relația ei amoroasă cu fostul ei fiu adoptiv (fiul biologic al lui Alexey, dintr-o altă căsnicie) a început abia după ce s-a despărțit de bărbat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private