miercuri, noiembrie 30, 2022

Zilele de naștere sunt specifice în orice familie, însă rar se întâmplă ca membrii familiei să fie născuți în aceeși zi.

Micuța Lucy Marie Parkins a uimit pe toată lumea cu venirea ei pe lume, de la medicii care au asistat la nașterea ei la părinți. Cazul micuției este atât de rar că se întâlnește o dată la 48 de milioane de naștero.

Caitlin și Tom Perkins, din Dirranbandi, Queensland, s-au născut în aceeași zi (16 august 1986), la doar 50 de minute. Când s-au cunoscut au fost surprinși de coicidență, însă au descoperit multitudinea lucrurilor pe care le au în comun și s-au îndrăgostit nebunește unnul de celălat.

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

Atunci când s-au căsătorit, nu era în plan copilul, tânărul cuplu își dorea să mai aștepte, însă viața a pregătit o surpriză pentru ei, iar Caitlin a rămas însărcinată. Nu se simțeau pregătiți să devină părinți, însă frica de a nu mai rămâne însărcinată în viitor, a determinat-o pe viitoarea mămică să păstreze sarcina.

Potrivit estimărilor medicilor, micuța trebuia să vină pe lume la sfârșitul lunii august, însă aceasta s-a grăbit și a venit pe lume pe 16 august.

Fiica nou-născută a cuplului, Lucy Marie Perkins, s-a născut și ea pe 16 august, 30 de ani mai târziu, făcând-o pe fetiță un copil la 48 de milioane de cazuri.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Pe 16 august, părinții au împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani.

Cât de incredibil este că cei trei au acum aceeași zi de naștere? Și ce familie minunată formează!

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private