marți, mai 30, 2023

Această zodie uită și iartă TOT. Nu este tocmai un lucru rău, însă pot avea surpriză să se ducă către persoane vicioase, potrivit astrologului.

Daniela Simulescu, astrolog, spune că Feciorele au tendința să nu mai țină cont de nimic și acceptă orice săptămâna asta, un lucru necaracteristic pentru această zodie.

”Acceptați pe oricine, oricum, nu mai țineți cont”

”Mercur, guvernatorul vostru, se întâlnește cu Neptun, este dizolvat total în casa a șaptea. Voi știți ce s-ar putea să faceți în această săptămână? Să acceptați pe oricine, oricum în viața voastră!

Te-ar mai interesa: Cât de periculoasă este alergia la ambrozie. Român...

Dacă altădată ați fi avut poate pretenții, idei, în această săptămână nu mai țineți cont. N-ar fi o problemă, dar atenție să nu vă duceți către persoane vicioase, bolnave, cu probleme inclusiv mintale.

Săptămâna aceasta sunteți dispuși să iertați și să uitați totul. Undeva, da, e bine, însă nu aveți limite, vă duceți și vă nu mai opriți, apoi, când vă veți trezi, vă veți enerva, critica, victimiza, pentru că n-ați știut să puneți limite.


E momentul să vă faceți planuri financiare pentru viitor

Acest lucru este valabil chiar și într-o relație în care lăsați totul de la voi. Partea bună pentru cei singuri cărora le era frică să intre într-o relație, această conjuncție s-ar putea să-i facă să-și dorească să intre într-o relație și să învețe să-și mai lase rănile interioare, să mai accepte pe cineva.

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

Soarele intră în casa a opta, e momentul să vă gândiți la tot ce înseamnă viață pentru voi, la tot ce înseamnă trecut prezent și viitor și la tot ce înseamnă buzunarul vostru peste 10, 20, 30 de ani.

Foarte mulți dintre voi, în perioada următoare, vor să-și planifice ceva, cu Soarele în casa a opta.

Venus, Marte, Saturn în casa a șasea anunță multă muncă, dar și momente în care vă frustrați, momente în care vă bucurați” a spus astrologul Daniela Simulescu pentru nativii zodiei Fecioară, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 21- 27 martie 2022.

Te-ar mai interesa: Alergia la veninul de albine poate pune viața în p...

În 23 martie, Mercur va fi la același grad cu Neptun, în semnul Peștilor. Va fi foarte dificil să îți dai seama ce este real și ce nu.

Simțurile vor fi hiperbolizate și există riscul să te lași purtat de orice. Vom reacționa precum niște bureți: preluăm totul din jurul nostru, nu filtrăm nimic și la un moment dat, ne vom simți confuzi, a spus astrologul Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private