duminică, ianuarie 29, 2023

În urma a numeroase studii, o plantă a reușit să detroneze celebra pilulă albastră. Este vorba despre iarba țapului. Se pare că această plantă poate să trateze disfuncțiile erectile.

Grozav nu este numai faptul că această plantă este considerată cel mai puternic afrodisiac natural. Cu adevărat o veste bună este faptul că cercetătorii pun bazele unui nou medicament pentru tratarea impotenței ce au la bază această plantă.

Vindecă disfuncțiile erectile

În cercetarea realizată de către botanistul Mario Dell’Agli și echipa sa, această plantă a prezentat o capacitate excelentă de a vindeca disfuncțiile erectile masculine, considerabil mai mare decât a Viagrei.

Te-ar mai interesa: Prof. Vlad Ciurea: Efectele miraculoase asupra org...

Pilula albastră care este folosită anual de circa 18 milioane de americani, prezintă o serie de efecte secundare care duc la dureri de cap, inflamări faciale, stomac deranjat și probleme de vedere.

Alternativa pilulei albastre care nu are efecte secundare

Acesta este motivul pentru care specialiștii au căutat o alternativă mai sigură. Așa cu descoperit că iarba țapului conține numeroase substanțe și enzime care controlează și mențin erecția, și toate asta fără a da efecte secundare.

Dintre toate plantele afrodiziace testate de către specialiști, aceasta  s-a dovedit a avea cel mai puternic efect erectil.

Prin extragerea și modificarea icariinei, substanță activă preponderentă din această plantă, cercetătorii au obținut un derivat mai puternic decât Viagra.

Te-ar mai interesa: Suferința în tăcere a femeilor: endometrioza. Medi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private