Sari la conținut

Acest aliment nu lipsește din meniul Simonei Helep: „Mă face să mă simt mai bine”

Simona Halep se antrenează zilnic pentru a-și menține corpul în formă. Cu toate acestea, gândurile ei cu privire la o dietă strictă variază. Ori de câte ori nu se antrenează, îi place să se răsfețe frecvent cu o varietate de fructe de mare, în special sushi.

Simona Halep nu crede într-un plan strict de dietă. Deși, ea mănâncă alimente sănătoase făcute cu ingrediente organice pentru a-și menține numărul de calorii.

Cum arată meniul Simonei Halep

În urmă cu șase ani, după victoria de la Montreal, Simona Halep dezvăluia regimul care a condus-o spre titlu în Canada.

Românca vorbea atunci de slăbiciunea sa pentru cheesecake, un desert care o face „să se simtă mai bine”, spune Simona Halep, potrivit digisport.ro.

„Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă jumări şi un croissant cu ciocolată.

La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor. Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi.

Halep preferă pastele şi îngheţeta

Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine”, spunea Simona Halep.

Cu ceva timp în urmă, Simona Halep, locul 16 în WTA, a acordat un interviu pentru canalul de YouTube al WTA și a dezvăluit câți ani mai re de gând să joace tenis.

„Obiectivul meu este să mai joc 3-4 ani. Înainte de pandemie, spuneam că mai joc un an, dar acum îmi prelungesc cariera, pentru ca am stat prea mult acasă și am putut să simt cum e viața normală. E destul de plictisitoare, am nevoie de adrenalină.

O să mai joc câțiva ani și obiectivul este să dau tot ce am mai bun. Evident, Grand Slam-urile sunt pe primul plan. Voi lupta pentru ele, dar fără presiune”, a spus Simona Halep, relatează Digisport.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel