duminică, iunie 4, 2023

Profesorul Vlad Ciurea a dezvăluit care organ este cel mai aproape de Dumnezeu. Potrivit spuselor sale, vibrează ca o inimă în timpul rugăciunii.

Neurochirurgul Vlad Ciurea a făcut dezvăluiri incredibile despre legătura dintre creierul uman şi credinţa în Dumnezeu.

„Nu poți face o activitate pe corpul uman, mai ales pe creierul uman dacă nu ești credincios. Că te apropii de organul cel mai aproape de Dumnezeu.

Te-ar mai interesa: Avertismentul Lidei Fecioru: „Aşa aduci ghinionul ...

Credința este în creier. S-au făcut anumite cercetări: în mijlocul creierului s-a descoperit un centru – nu este pur pentru religie, dar este un centru care acumulează emoțiile sufletului uman și acestei credințe.

Există acest centru care cu metodele actuale îl pun și vibrează ca și o inimă, în mijlocul creierului. În momentele de slujbă, când se ascultă Evanghelia, vibrează.

Mai mult, s-a făcut un lot de măicuțe care au fost studiate pe cea ce se numește RMN funcțional, un RMN care arată funcțiile creierului care se desfășoară, se mișcă. Și ele erau la repetate și repetate rugăciuni pe care știm că le fac măicuțele…

Te-ar mai interesa: Pericolul din pahar. Această băutură poate crește ...

S-au făcut asemenea studii și s-a arătat pe RMN funcțional că există centri ai credinței în creierele acelor măicuțe, care vibrau în mod total.”, a explicat neurochirurgul, potrivit Antena 3.

tumorile cerebrale

Vitamine pentru creier

Prof. Dr. Vlad Ciurea a dezvăluit care sunt vitaminele esenţiale pentru creier. Acestea se pot extrage din citrice, morcovi, legume verzi, nuci și ouă.

„Cele cinci vitamine pentru creier:

  1. Vitamina A (morcov)
  2. Vitamina C (citrice)
  3. Vitamina K (legumele verzi, care ne ajută să avem tonicitatea vaselor)
  4. Vitamina D (gălbenuș de ou)
  5. Vitamina E (nuci, spanac, avocado, semințe, alune – împiedică formarea de plăci care blochează stimulul nervos și ne apără de demență și Alzheimer). Cele cinci vitamine contribuie la formarea transmisiei nervoase.

Degeaba neuronii mei sunt buni dacă transmisia nervoasă este proastă”, a transmis neurochirurgul Vlad Ciurea, pe contul său de Facebook.

Te-ar mai interesa: Mihai Voropschievi a realizat horoscopul sufletelo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private