Sari la conținut

Acest sirop natural ameliorează tusea și crește imunitatea. Lidia Fecioru: „Lămâia se înţeapă cu o scobitoare”

expectorante naturale

Lidia Fecioru a prezentat rețeta unui sirop natural care ameliorează tuse și crește imunitatea. Adulții pot lua câte trei lingurițe pe zi!

Se ia o lămâie, o spălăm bine pentru că are ceară şi o spălăm cu apă fierbinte, şi o putem spăla chiar cu detergent pentru a putea spăla ceara, apoi o clătim foarte bine.

O înţepăm cu scobitoarea şi punem un pic de apă la fiert, iar când apa clocoteşte dăm drumul la lămâie acolo şi o fierbem cinci minute. Îi facem câteva înţepături cu scobitoarea înainte de a o pune la fiert.

După ce fierbe cinci minute, o scoatem, o lăsăm să se răcorească, stoarcem sucul din lămâia uşor fiartă într-un pahar, acolo unde punem două linguri de glicerină şi cam 200 de grame de miere. Diabeticii nu au voie să consume.

Amestecăm bine soluţia toată şi o punem la frigider timp de trei ore.

Cum se consumă siropul natural care creşte imunitatea şi ameliorează tusea

Adulţii pot lua câte trei linguri pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara. Copiilor le dăm trei linguriţe pe zi, la o jumătate de oră după masă.

Dacă tusea este foarte puternică le putem da câte cinci linguriţe pe zi. Chiar şi înainte de culcare.

Lămâie, miere şi glicerină. Asta conţine această băutură, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Ceai miraculos pentru dezintoxicarea organismului

Lidia Fecioru bioenergoterapeut, a prezentat rețeta unui ceai miraculos pentru dezintoxicarea organismului. Cura trebuie ținută 14 zile, nu mai mult!

„Foarte bune pentru dezintoxicarea organismului sau pentru cei are au pietre la rinichi sunt frunzele de coliandru cu frunzele de pătrunjel la un loc. Luăm cantitate egală şi le tocăm.

Punem apă cât să acoperim frunzele. Cam cu un deget şi punem totul la fiert. O lăsăm să fiarbă la foc mare, iar când începe să fiarbă îl dăm încet. Îl lăsăm 10 minute. Strecurăm ceaiul şi plantele. Lichidul îl punem într-un borcan. Frunzele le putem mânca ca pe urzici.

Ceaiul îl bem dimineaţa, cu 10 minute înainte de masă. Seara la fel. Îl bem rece. Nu trebuie încălzit. Cura este de 14 zile, nu mai mult.

Putem repeta peste trei, chiar patru luni

Trebuie să lăsăm o pauză mai lungă, pentru că este destul de concentrat. Nu putem ţine chiar 3 luni. Să facem chestia asta cam 5 zile. Este o dezintoxicare. Ne ajută foarte mult.

Putem face cantitate cât dorim. Nu avem o cantitate exactă. Ne uităm după ochi. Este şi perioada păpădiei. De la păpădie folosim tot. Dulceaţa de păpădie este foarte bună, la fel şi cafeaua din rădăcină de păpădie”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel