duminică, iunie 4, 2023

Cafea cu lămâie. Cred că ştim cu toţii despre cafea că accelerează metabolismul şi automat arderea grăsimilor. Pe de altă parte, ştim că lămâia este aliatul perfect atunci când dorim să scăpăm de kilogramele nedorite.

Dar dacă le-am combina? Am obţine, bineînţeles, o băutură miraculoasă care ne-ar aduce fără efort la greutatea dorită. Nu trebuie decât să preparăm o cafea la ibric, fără zahăr, în care să adăugăm o lingură de zeamă de lămâie. Şi să facem din această băutură un obicei de dimineaţă. Nutriţioniştii spun că rezultatele nu vor întârzia să apară, scrie observatornews. 

Te-ar mai interesa: Avertismentul Lidei Fecioru: „Aşa aduci ghinionul ...

Lămâia purifică sângele

Odată ingerată, cafeina transmite semnale sistemului nervos pe care îl îndeamnă să distrugă depozitele de grăsime și să accelereze metabolismul. Este important însă să consumăm o cafea cât mai natural, fără zahăr sau alte ingrediente necunoscute.

Lămâia este un adevărat tonic digestiv, pentru că ajută la descompunerea nutrienților și reglează metabolismul. De asemenea, purifică și alcalinizează sângele, reglează concentrația de zahăr din sânge și stimulează secreția sucurilor gastrice.

Însă cercetătorii americani o ţin pe a lor, motiv pentru care au mai identificat nişte calităţi ale cafelei cu lămâie: are efecte miraculoase asupra migrenelor. Nutriţioniştii noştri avertizează, însă, că prea multă lămâie poate produce hiperaciditate gastrică. Deci degeaba vă trece durerea de cap, dacă vă apucă cea de stomac. Şi mai e o problemă: gustul cafelei cu lămâie este complet neplăcut în primele zile.

Te-ar mai interesa: Pielea uscată și pruritul, semne ale unor probleme...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private