Sari la conținut

Acest tip de cafea este dușmanul celulelor canceroase. Lidia Fecioru: „Este echivalenta chimioterapiei naturiste”

creier

Acest tip de cafea este dușmanul celulelor canceroase. Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru a explicat cum se poate face cafea din rădăcină de păpădie.

„A fost acel eveniment cu oamenii și preoții care se rugau pentru pornirea ploii. Aceasta este o dovadă că fără Dumnezeu nu se face nimic.

Acum, că s-a trecut floare de păpădie, este bine să culegem rădăcina acesteia. Ea are o circumferință cam cât degetul nostru.

O culegem și o tăiem în două bucăți de 2-3 cm. O punem la cuptor și o coacem, fie o lăsăm să se usuce și o măcinăm apoi.

Ea devine maronie la culoare. O dăm prin râșnița de făcut cafea și așa facem cafea din rădăcină de păpădie.

Cafeaua din rădăcină de păpădie este dușmanul cel mai mare al celulelor canceroase. Putem să punem și lapte de vacă sau de capră.

Eu am gustat-o și nu există nicio diferență față de ea normală.

Semințele, în general, trebuie lăsate la înmuiat. Ele stau uscate pentru că stau într-o stare de hibernare. Când le pui în apă, începe viața în ele. Să încercați semințe de floarea soarelui crude. Așa încolțite cum sunt, sunt excelente.

Cât despre rădăcina de păpădie, aceasta să fie de doi ani. Să nu fie prea tânără. Trebuie să aibă peste doi ani. Cafeaua din rădăcină de păpădie este echivalenta chimioterapiei naturiste.”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Planta care te ajută să îți găsești jumătatea

„Popular, aceasta plantă se numește floarea fericirii feminine. Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă.

Fie dacă suntem singure și vrem să ne găsim jumătatea, la fel, este bine să ne-o ofere cineva cadou.

Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare.

Acestei plante nu-i place căldura, de aceea este bine să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei.

Mai mult decât atât, planta fericirii feminine aduce și norocul la bani.”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.