marți, mai 24, 2022

Acestă băutură face minuni pentru corpul tău. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse un leac ideal împotriva îmbătrânirii.

Am pregătit un leac, mai degrabă un sfat. Un ceai cu levănţică. Să ne facem un tabiet de o săptămână pe lună. La începutul sau la sfârşitul lunii, acea săptămână din lună, să bem câte o cană de ceai, un pahar.

Te-ar mai interesa: Părintele Calistrat: „Acestea sunt semnele bolii m...

Punem o linguriţă de plantă la un pahar de apă, se toarnă, se lasă să se răcorească. În momentul când s-a răcorit îl putem bea, cu înghiţituri mici. Cu 30-40 de minute înainte de masă, dimineaţa.

Va face minuni în corpul nostru pentru că este în primul rând pentru sistemul nervos şi este împotriva îmbătrânirii. Ne ajută la întinerirea organismului, prelungirea vieţii organelor noastre.


Acestă băutură face minuni pentru corpul tău.

Tot ce înseamnă plante mirositoare sunt special pentru sistemul nervos. Toate plantele cu aromă sunt nemaipomenite. Inclusiv ceaiul de coji de lămâie sau portocale.

Totuşi, e bine să le opărim, să le spălăm cu detergent şi apă oxigenată. Să punem apă oxigenată în apa cu care spălăm fuctele şi legumele pentru că va scoate tot ce înseamnă mizerie pe coaja de portocală, de lămâie.

Te-ar mai interesa: Cum se manifestă hipotiroidismul la copii și cât d...

Ceaiul de levănţică să îl bem cu înghiţituri mici (aproximativ 150 de grame) cu 30-40 de minute înainte de masă. E împotriva îmbătrânirii, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Astenie de primăvară sau depresie?

Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse cum putem să facem diferența între astenia de primvăvară și depresie.

Dacă astenia de primăvare aduce epuizare, oboseală și o digestie dată peste cap, lucrurile se schimbă în ceea ce privește depresia, când ne confruntăm cu stări de panică și insomnii.

Te-ar mai interesa: Panică într-un metrou. Primele imagini de la evacu...

Astenie de primăvară sau depresie? ”Astenia de primăvară ne creează o formă de apatie, suntem mai obosiți, o digestie dată peste cap, mai sensibil, mai epuizați.

Depresia vine cu o formă ușoară, de intrare în panică, insomnie. O depresie conștientizată, dacă nu este tratată la timp și a trecut pragul, nu-l știi care este, persoanei i se pare că a supraviețuit, dar cu siguranță va intra iar într-o formă de depresie mai gravă. Cu simptome mult mai grave. Cu boli” a spus Lidia Fecioru la antena3.ro LIVE.

Te-ar mai interesa: Simptome de demență: dacă tânjiți după aceste trei...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private