vineri, iunie 9, 2023

Ceaiul care trebuie băut la începutul primăverii. Lidia Fecioru a vorbit despre o băutură care ridică imunitatea și este liniștitoare pentru sistemul nervos.

Lidia Fecioru a recomandat leacul-minune al primăverii.  Bioenergoterapeutul spune că va fi aur pentru sănătate și poate cel mai la îndemână din lume.

În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru a prezentat un leac ce poate fi aplicat de toată lumea. Este vorba despre ceaiul de cimbru.

Organismul nostru s-a derutat, e confuz, nu mai știe când e iarnă, când e primăvară

„Fiind în perioada cu imunitatea scăzută, ieșim dintr-o iarnă care ne-a dat peste cap, organismul nostru s-a derutat, e confuz, nu mai știe când e iarnă, când e primăvară.

Trebuie să avem grijă să bem ceai de cimbru, să punem mai multe plante: busuioc, cimbru, mentă, plante aromatice, să bem câte un ceiuleț în fiecare seară de plante aromatice.

Va fi liniștitor pentru sistemul nervos, ridică imunitatea organismului, sunt antiseptice, foarte importante” a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.


Lidia Fecioru, leac pentru 100 de afecțiuni

Cu ceva timă în urmă, Lidia Fecioru a prezentat un remediu grozav pentru 100 de boli. Aveți nevoie de semințe de mărar, miere și valeriană.

Semințe de mărar, miere și valeriană – remediu foarte bun pentru 100 de boli: crește imunitatea, reglează tensiunea arterială. 100 gr semințe mărar, 2 linguri de rădăcină de valeriană rașnită, 2l de apă fierbinte și 2 linguri de miere.

Se amestecă mărarul cu valeriana, se toarnă apa clocotită, se lasă până ajunge temperatura la 40 gr, se adaugă mierea. Se pune într-un borcan și se lasă o zi la macerat, într-un loc ferit de lumină.

Leac pentru 100 de afecțiuni. Se ia o lingură cu jumătate de ceas înainte de masă, 20 de zile. Se poate repeta peste 10 zile încă o cură, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, difuzată de Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private