luni, ianuarie 18, 2021
Tănasă Sabina

Actualizare Coronavirus: Un studiu german a afirmat că unele alimente au potențial să ne țină departe de infectarea cu virusul COVID-19.

Cum să abordăm Coronavirusul? Experții în sănătate încearcă din răsputeri să găsească o soluție. În fiecare zi, aflăm de noi descoperiri și afirmații ale cercetătorilor cu privire la modalitățile potențiale de a trata Coronavirusul. Iată încă o revelație fascinantă făcută de un studiu german care a pretins că unele alimente au potențial să omoare virusul SARS-CoV-2. Este adevarat? Nu știm încă, dar ne-a stârnit curiozitatea să aflăm mai multe.

O cercetare efectuată de Institutul de Virologie Moleculară, Centrul Medical al Universității Ulm, Technische Universitat Dresden și CogniVerde GmbH a constatat că unele fructe și ierburi ar putea combate și preveni virusul.

Iată care sunt cele 4 alimente care s-au dovedit a fi eficiente împotriva virusului COVID-19:

  1. Ceai verde

Studii anterioare au exprimat, de asemenea, beneficiile consumului de ceai verde pentru combaterea virușilor. Ceaiurile din plante sunt cunoscute pentru a aduce multe beneficii pentru sănătate, inclusiv pentru a ne proteja de gripa sezonieră.

  1. Rodie

Rodia sau anarul sunt pline de antioxidanți și pot lupta eficient împotriva inflamației. Consumul regulat de suc de rodie este un obicei bun pentru a obține o sănătate de fier.

  1. Afine

Afinul este foarte bogat în vitamina C, care poate ajuta la creșterea imunității în măsuri excelente. Afinul poate fi consumat sub formă de suc sau crud sau inclus în rețetele de desert.

  1. Chokeberry

Chokeberry este un alt fel de fructe de pădure (fructe de Aronia), care are o formă rotundă și o culoare negricioasă și arată aproape ca afinele. Sucul de Chokeberry a fost, de fapt, găsit cel mai eficient în combaterea virusului COVID-19 în timpul studiului.

Pentru studiu, aceste alimente și ierburi au fost combinate și incubate cu diferiți viruși, inclusiv SARS-CoV-2, pentru a detecta