Acestea sunt alimentele preferate de cei mai virili bărbați

Acestea sunt alimentele preferate de cei mai virili bărbați
Acestea sunt alimentele preferate de cei mai virili bărbați

Alimentele cât mai neprocesate, fructele și legumele mai au un beneficiu: te vor face mai viril. Din ce în ce mai mulți bărbați se preocupă de un mod de viață sănătos.

În revista ”The Journal of Sexual Medicine”, cele mai recomandate alimente pentru creșterea virilității sunt: pepenele verde, ciocolata neagră, cireşele, stridiile, bananele, usturoiul, nucile, ghimbirul, nucșoara, uleiul de măsline, somonul, migdalele, fisticul.

Pepenele verde conţine o cantitate mare de citrulină, o substanţă care face să crească fluxul de sânge către organul sexual masculin.

Ciocolata neagră conţine o doză maximă de flavonoide, care dilatează arterele: ronţăind aproximativ 45 de grame de ciocolată neagră, această dilatare sporeşte cu peste 10%, iar o circulaţie sanguină mai bună sporeşte virilitatea.

Cireşele ajută la eliminarea radicalilor liberi din artere, îmbunătăţind, la rândul lor, fluxul sanguin. Explicaţia constă tot în concentraţia de flavonoide din cireşte şi din toate fructele de culoare roşie sau albastră.

Bananele sunt bogate în potasiu și relaxează pereții vaselor de sânge. Usturoiul crește fluxul de sânge la nivelul organului sexual masculin, iar nucile conțin arginină, un aminoacid care este puternic detoxifiant.

15 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox