Sari la conținut

Achiziții în lumea medicală: Centrul Medsan, luat de…

Din cuprinsul articolului

Achiziții din lumea medicală: Centrul Medsan, luat de o cunoscută rețea medicală, în plină expansiune. Prin această preluare, pacienții vor avea la dispoziție..

Affidea România – subsidiara locală a Grupului internațional Affidea, lider european în servicii avansate de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament – a achiziționat CENTRUL MEDSAN din CLUJ-NAPOCA, se arată într-un comunicat de presă.

Centrul Medsan are 18 ani pe piața medicală clujeană și furnizează servicii de consultații pentru mai mult de 30 de specialități medicale, analize de laborator și multiple investigații (private sau cu decontare prin Casa de Asigurări).

“Affidea România continuă planul de expansiune la nivel național, odată cu alăturarea Medsan HUB-ului medical  din Municipiul Cluj – Napoca ajungem la un portofoliu de 4 centre ultraperformante, localizate în zona centrală a orașului.

Până la momentul achiziției Medsan investiția totală in acest hub a fost de peste 10 milioane de euro, iar prin achizitia noului centru reconfirmăm poziția de lider, răspunzând nevoilor de servicii medicale private din zonă prin dezvoltarea segmentelor de consultații și analize de laborator,“ precizează Răzvan Predica, Country Manager Affidea Hiperdia România.

39 de centre medicale

În urma acestei achiziții Affidea România ajunge la un număr de 39 centre medicale la nivel național.

HUB-ul medical Affidea din Cluj deține 4 centre: Medsan (proaspăt inclus în portofoliu – situat pe Str. Ilie Măcelaru 28), Hiperdia (din Str. Republicii 105A) cu un extins portofoliu de servicii pe segmentul de imagistică medicală, analize de laborator și consultații medicale,

Affidea (din Str. Cireșilor nr. 15C), care oferă servicii de imagistică medicală (CT, ecografie, mamografie, radiologie convențională, RMN) și CT Clinic Cluj (de pe Str. Republicii nr. 65-67), care oferă servicii nișate de imagistică, pe segmentul oncologic (PET/ CT – diagnostic oncologic și monitorizarea pacienților oncologici aflați sub tratament).

“Business-ul Medsan a început în urmă cu 18 ani, perioadă în care am aplicat zi de zi, în fiecare act medical și interacțiune, valorile noastre – grija pentru pacienții noștri, calitatea actului medical și sprijinirea comunității din care facem parte.

Afacerea a crescut organic în fiecare an datorită echipei extraordinare ce lucrează cu dedicare și responsabilitate,” a declarat dr. Dana Gânscă, fondator Medsan.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel