joi, ianuarie 27, 2022

Activitati care te binedispun instantaneu atunci cand stai acasa. Este nevoie de asa ceva. Cum ne distram in izolare? Ascultam muzica, dansam, ne uitam la TV sau pe site-urile dedicate filmelor, gatim impreuna, sortam poze…

Comanda sau cumpara flori

Autoizolarea te tine departe de natura, iar acest lucru poate avea efecte daunatoare asupra starii tale psihice si emotionale.

De aceea, incearca sa aduci putin aer proaspat in propria locuinta, cu ajutorul florilor de sezon. Cumpara sau comanda cate un buchet mare de lalele, frezii, zambile sau narcise, apoi pune-le intr-o vaza frumoasa si asaza-le intr-un punct central al camerei. Te vor face sa zambesti de fiecare data cand le vezi!

Te-ar mai interesa: Vaccinul anti-covid a împărțit lumea în două. Cine...

Aranjeaza-te ca si cum ar urma sa iesi in oras

Desi este privita drept ceva anost, rutina are puterea de a te mentine energica, productiva si concentrata. Din acest motiv, intreruperea ei odata cu autoizolarea poate duce la confuzie, anxietate si acel sentiment de „si acum ce fac?!”.

In plus, felul in care te percepi pe tine insati conteaza foarte mult in ansamblul lucrurilor. Pastreaza-ti rutina de ingrijire a fetei si continua sa iti aplici make-up, macar din cand in cand. Poarta haine care te fac sa te simti bine, chiar daca stai doar in casa. Sunt elemente foarte mici, dar cu o putere enorma!

Te-ar mai interesa: Psihicul dărâmă orice BARIERĂ. Medic ATI: „Poate s...

Danseaza sau antreneaza-te pe muzica preferata

Printre acele activitati care te binedispun acasa se numara, in mod clar, si miscarea fizica. Fie ca iti place sa dansezi si sa faci cardio pe o piesa plina de energie sau preferi antrenamentele focusate pe forta, continua sa te misti pe muzica.

Miscarea si ritmul pieselor favorite iti vor oferi endorfine si, ca bonus, vei continua sa arati si sa te simti fantastic in corpul tau!

Te-ar mai interesa: ȚARA care nu recomandă vacinarea anti-COVID pentru...

Citeste continuarea…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private