luni, mai 10, 2021

Activitati care te binedispun instantaneu atunci cand stai acasa. Este nevoie de asa ceva. Cum ne distram in izolare? Ascultam muzica, dansam, ne uitam la TV sau pe site-urile dedicate filmelor, gatim impreuna,

sortam poze…

Comanda sau cumpara flori

Autoizolarea te tine departe de natura, iar acest lucru poate avea efecte daunatoare asupra starii tale psihice si emotionale.

De aceea, incearca sa aduci putin aer proaspat in propria locuinta, cu ajutorul florilor de sezon. Cumpara sau comanda cate un buchet mare de lalele, frezii, zambile sau narcise, apoi pune-le intr-o vaza frumoasa si asaza-le intr-un punct central al camerei. Te vor face sa zambesti de fiecare data cand le vezi!

Aranjeaza-te ca si cum ar urma sa iesi in oras

Desi este privita drept ceva anost, rutina are

puterea de a te mentine energica, productiva si concentrata. Din acest motiv, intreruperea ei odata cu autoizolarea poate duce la confuzie, anxietate si acel sentiment de „si acum ce fac?!”.

In plus, felul in care te percepi pe tine insati conteaza foarte mult in ansamblul lucrurilor. Pastreaza-ti rutina de ingrijire a fetei si continua sa iti aplici make-up, macar din cand in cand. Poarta haine care te fac sa te simti bine, chiar daca stai doar in casa. Sunt elemente foarte mici, dar cu o putere enorma!

Danseaza sau antreneaza-te pe muzica preferata

Printre acele activitati care te

binedispun acasa se numara, in mod clar, si miscarea fizica. Fie ca iti place sa dansezi si sa faci cardio pe o piesa plina de energie sau preferi antrenamentele focusate pe forta, continua sa te misti pe muzica.

Miscarea si ritmul pieselor favorite iti vor oferi endorfine si, ca bonus, vei continua sa arati si sa te simti fantastic in corpul tau!

Citeste continuarea…

Ultimele stiri

Parteneri