sâmbătă, decembrie 10, 2022

Anul acesta, sărbătorile de iarnă vor fi petrecute altfel, la nivel mondial. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că timpul petrecut în familie este foarte important, cu atât mai mult în această perioadă. Mai ales pentru cei mici, magia Crăciunului trebuie să continue și anul acesta, pentru a le asigura cele mai frumoase amintiri. Ce ne sfătuiește o mămică să facem și care sunt activitățile de Crăciun pe care le putem organiza, fără a pune în pericol sănătatea celor dragi?

Ela Crăciun, cunoscută jurnalistă, prezentatoare TV și mamă a 3 copii, ne dezvăluie că anul acesta le putem oferi celor mici un Crăciun minunat, în ciuda pandemiei și a restricțiilor. Pe blogul ei, Ela Crăciun ne pune la dispoziție o listă cu activitățile de Crăciun pe care le putem face împreună, în confortul propriei locuințe. Cum să petreci timp anul acesta cu cei dragi, fără să le pui sănătatea în pericol?

Te-ar mai interesa: „Nu văd”. Judi Dench se luptă cu o boa...

„De la 1 decembrie e sărbătoare în sufletele celor care iubesc Crăciunul. Indiferent de ziua în care faci bradul, dacă îndrăgeşti anotimp simţi, cu siguranţă, cum se apropie cea mai frumoasă sărbătoare din an. Şi dacă ai pitici în jurul tău, deja totul se transformă într-o poveste de film.

Trebuie ne amintim constant că cei mici nu au crescut cu pandemie, coronavirus, izolare, carantină, stare de alertă în vocabular. Nu au fost pregătiţi sau avertizaţi şi nu au nicio vină că anul acesta Crăciunul va fi altfel.

Prin urmare, nu trebuie decât să ne gândim la nevoile lor şi să fim receptivi şi la ceea ce îşi doresc. Pentru că în decembrie, dincolo de necesităţi, vorbim şi despre sentimente. Despre iubire, bunătate, speranţă şi credinţă. Valori care înfloresc în sânul familiei, întotdeauna”, a susținut Ela Crăciun, potrivit postării sale de pe blog.

Te-ar mai interesa: Băutura care crește riscul de demență. Mulți român...

Iată ce vă recomandă:

„Citește o poveste de Crăciun. Ascultă muzică de Crăciun. Construiește un om de zăpadă. Agață șosete de Crăciun. Bea o ciocolată caldă. Fă un act de bunătate. Coace ceva delicios. Scrie-i o scrisoare de Crăciun. Ambalează cadouri. Decorează casa. Fă o poză de familie. Poartă pijamale de Crăciun. Mănâncă acadele”, a enumerat jurnalista, în încercarea de a oferi oamenilor un Crăciun mai frumos, chiar și în acest an!

Te-ar mai interesa: Studiu: Riscul de accident vascular cerebral se po...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private