miercuri, martie 22, 2023

Actorul Hugh Jackman măncâncă 8000 de calorii pe zi pentru a obține un fizic de supererou. E a 10-a oară în 23 de ani când urmează acest regim, totul pentru rolul său de Wolverine.

Recent, actorul în vârstă de 54 de ani a postat pe contul de instagram ce mănâncă în fiecare pentru a arăta ca Wolverine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Hugh Jackman (@thehughjackman)


Regim de 8000 de calorii pe zi

Potrivit imaginilor mâncarea pe o zi pentru Jackman însumează până la 8.300 de calorii, de aproape 3 ori mai mult decât e recomandat pentru un bărbat de vârsta lui. Mesele au constat din:

Te-ar mai interesa: Medic: Senzația care ar putea fi ‘primulR...

  • 2 fripturi din mușchi de vită cu tăiței (1.100 calorii fiecare);
  • 2 burgeri de pui cu cartofi dulci (1.000 de calorii fiecare);
  • biban cu orez (2.000 de calorii);
  • somon cu cartofi (2.100 de calorii).

Dieta bogată în calorii a lui Jackman face parte din faza de creștere a mușchilor din culturism, numită bulking, care combină aportul excesiv de calorii cu ridicarea intensă de greutăți. În timpul fazei de bulking, scopul este să mănânci mai multe calorii decât are nevoie corpul tău pentru a crește masa musculară. Cu toate acestea, 8.000 reprezintă un exces, față de creșterea cu 10%-20% a caloriilor recomandată de experți. De fapt, studiile arătă că, în timpul fazei de bulking, culturiștii consumă, în medie doar 3.800 de calorii pe zi.

Ce înseamnă bulking

Dacă vrei să afli mai multe despre creșterea masei musculare, este important să te concentrezi pe alimente bogate în nutrienți și să limitați alimentele cu zahăr, alcoolul și alimentele prăjite, care pot duce la creșterea grăsimilor, mai degrabă decât la creșterea mușchilor. Unii experți recomandă să urmați acest plan alimentar în faza de bulking:

Te-ar mai interesa: Semne ale deficitului de vitamine pe care TREBUIE ...

Desigur, dieta este doar o parte. De asemenea, va trebui să implementați o rutină riguroasă de antrenament de forță pentru a folosi toate acele calorii pentru a crește masa musculară.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private