vineri, august 19, 2022

Actriță celebră s-a vindecat după 40 de zile de post. „Am avut o boală în care ți se dă un an de zile să trăiești”

Este o actriță extrem de cunoscută, iubită și apreciată. Are trei copii minunați și o carieră solidă. Viața nu a ferit-o, însă, de drame și tragedii care păreau fără de ieșire. Anca Sigartău a povestit despre perioada cea mai grea din viața sa. În umră cu câțiva ani, actrița a primit un dignostic crunt din partea medicilor, când i s-a spus că mai are doar un an de trăit.

Te-ar mai interesa: Tratați urgent Chlamydia înainte ca aceasta să pro...

Din fericire, îndrăgita actriță a trăit un adevărat miracol și a învins moartea. Anca Sigartău a ales să-și urmeze intuiția și s-a vindecat după 40 de zile de post.

Actriță celebră s-a vindecat după 40 de zile de post. „Am avut o boală în care ți se dă un an de zile să trăiești”

„Am trecut printr-o experiență medicală traumatizantă, în care am avut un diagnostic, o boală în care ți se dă un an de zile să trăiești. (…) Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm în 3 săptămâni.

Eram în spital și la un moment dat știu că am vrut să ies din spital, pentru că mi-am dat seama că nu mai am foarte mult timp și vreau să fiu acasă, alături de copii. Cât mai am, măcar să fiu cu ei. Am ieșit din spital și pe 15 noiembrie, ziua de naștere a bunicii mele.

Te-ar mai interesa: Un medicament vechi ajută la creșterea părului, sp...

Știam că începe Postul Crăciunului. Nu aveam nici o informație despre post, despre biserică, despre lucrurile de genul ăsta, dar știam, în interiorul meu, că vreau să încerc. Că trebuie să mă duc acasă să țin post.

Pe 15 noiembrie am ieșit din spital cu niște indici foarte mari, pe 20 decembrie, când m-am întors la control, m-au întrebat: “Unde este tumora?”. Nu mai era. M-a întrebat doctorul ce am făcut, ce tratament.

Te-ar mai interesa: Margherita de la Clejani, în lacrimi: Nu am fost „...

Și i-am spus: “Eu vă spun, dar nu o să credeți”. Asta s-a întâmplat. Nu mai exista tumora. Indicii coborâseră foarte mult. Nu știam că Postul poate să aibă o asemenea putere. Din momentul acela am știu că voi trăi”, a mărturisit Anca Sigartău, potrivit Antena 1.

Anca Sigartău: „Era foarte aproape momentul în care aş fi renunţat la  viaţă. Mă gândeam că celor mici le-ar fi fost mult mai bine cu tatăl lor“

Anca Sigartău: „A fost lecția cea mai importantă”

Anca Sigartău spune că a învățat să se bucure de fiecare secundă și să nu mai ia ca de la sine înțeles viața pe care o are.

Te-ar mai interesa: Planta care vindecă afecțiunile pancresului și aju...

„A fost lecția cea mai importantă că trebuie să trăiești fiecare zi și să o duci, să mergi mai departe. Pentru că poate să îți spună cineva că tu mai ai de trăit 30-40 de ani, și de fapt să se întâmple în 3 secunde să pleci. Și atunci ce faci? E o joacă! Ne jucăm de-a timpul, de-a învârtitul stelelor.

(…) În momentele acelea m-am gândit și am spus: se spune că omul nu poate să ducă mai multe decât îi este dat și înseamnă că Dumnezeu are o părere extrem de bună despre mine. Iar în momentul ălă am zâmbit și am zis, “Hei, mulțumesc! O duc și p-asta! Dacă zici că o duc, o duc”, a mai spus actrița.

Te-ar mai interesa: Deshidratarea ar putea fi o cauză a hipotensiunii....

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private