marți, octombrie 4, 2022

ACUM este momentul pentru ridicare restricțiilor. Tudor Ciuhodaru: Avem un capital uriaş de imunitate naturală

Medicul Tudor Ciuhodaru, europarlamentar şi membru în Comisia de Sănătate a Parlamentului European, este de părere că ACUM este mmomentul pentru ridicarea restricțiilor.

Mai mult, specialistul care lucrează într-un spital suport COVID încă de la începutul pandemiei, susține trecerea de la faza pandemică la cea endemică.

Te-ar mai interesa: Colesterol ridicat: 5 trucuri simple care curăță î...

„Am întrebat inclusiv Comisia Europeană când avem de gând să trecem şi noi de la faza pandemică la faza endemică, pentru că mi se pare că e cel mai bun moment pentru a face acest lucru.

De ce la aceeaşi rată de vaccinare, Anglia elimină orice fel de restricţii, iar în Austria se trece la vaccinarea obligatorie, oare nu sunt aceleaşi lucruri pentru toţi?”, a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, la Antena 3.

Tudor Ciuhodaru: ACUM este momentul pentru ridicare restricțiilor

Ciuhodaru a explicat de consideră că acum ar fi momentul oportun pentru a ne mai relaxa şi a trece la faza endemică a pandemiei, medicul a venit cu mai multe argumente.

Te-ar mai interesa: Medic neurolog: Lecitina nu are efect. Iată ce tru...

„De ce spun că e cel mai bun moment pentru a trece la relaxare, de la pandemie la endemie: avem un capital uriaş de imunitate, mai ales imunitate naturală, de la trecerea prin boală.

Sunt tot mai multe studii care confirmă că e imunitate de calitate, de durată, aceasta de la trecerea prin boală. Multe din lucrurile care le băgau la conspiraţioniste intră acum la confirmarea prin practică.

Te-ar mai interesa: ”Butonul roșu” pentru pensionari: monitorizare și ...

Un alt motiv este vremea, este mai cald, oamenii nu prea mai stau în spaţii închise, mai ies la soare”, a conchis medicul Tudor Ciuhodaru.

Medicul, care lucrează la secţia UPU a spitalului din Iaşi, a precizat că este vaccinat anti-COVID cu schema completă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private